رئیس مرکز وکلای قوه قضاییه: مستندسازی و کارشناسی خسارات و آسیب‌های واردشده، یکی از مهم‌ترین اقدامات مرکز وکلای قوه قضاییه پس از وقوع این جنایات است.

به گزارش همشهری آنلاین، حسن عبدلیان‌پور گفت: از همان روزهای نخست، فرآیند مستندسازی و کارشناسی را آغاز کرده‌ایم. تاکنون ۵۳۷ مورد کارشناسی در بندرعباس، بندرلنگه، قشم و جاسک انجام داده‌ایم.

وی افزود: هر شخص حقیقی یا حقوقی که به ما وکالت بدهد و درخواست کند حقوق تضییع‌شده او را پیگیری کنیم، این اقدام را انجام خواهیم داد. در حوزه حقوقی نیز در شعبه ۵۵ دادگاه بین‌الملل تهران، دادخواست‌هایی برای مطالبه خسارت‌های مادی و معنوی و همچنین تنبیه و مجازات عاملان این اقدامات در دست پیگیری داریم.

عبدلیان‌پور گفت: هدف اصلی ما احقاق حقوق مردم و پیگیری حقوق تضییع‌شده آسیب‌دیدگان از طریق ظرفیت‌های قانونی و حقوقی داخلی و بین‌المللی است. خدمات کارشناسی، وکالت و همچنین خدمات مشاوره خانواده مرکز به‌صورت رایگان ارائه می‌شود.

کد خبر 1070640

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تی وی همشهری

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha