منابع عربی بامداد سه‌شنبه از حملات موشکی ارتش و نیروهای مسلح یمن به مواضع ارتش متجاوز سعودی در جنوب این کشور خبر دادند.

حمله یمن

به گزارش همشهری آنلاین منابع محلی بامداد سه‌شنبه از فعال‌شدن آژیرهای هشدار حمله هوایی در چند شهر مهم در جنوب عربستان سعودی خبر دادند.
بر اساس گزارش‌ها، ارتش و نیروهای مسلح یمن مواضع ارتش متجاوز سعودی در شهرهای «أبها»، «خمیس مشیط» و «الطائف» را هدف حملات موشکی قرار دادند.

گفته می‌شود که آتش‌سوزی بزرگی در تأسیسات ذخیره‌سازی نفت در أبها بر اثر اصابت موشک‌های یمنی رخ داده است.

رسانه عراقی «نایا» به نقل از منابع سعودی نوشت که گزارش‌های اولیه حاکی از جراحت ۱۳ نفر در پی حملات تلافی‌جویانه نیروهای یمن است.

همزمان خبرگزاری یمنی «سبأ» گزارش داد که هواپیماهای جنگی سعودی ۷ حمله به اهدافی در استان صعده واقع در شمال یمن انجام دادند.
دقایقی بعد ائتلاف متجاوز سعودی در بیانیه‌ای رسماً تایید کرد سه شهر مذکور، هدف حملات پهپادی و موشکی بالستیک یمن قرار گرفتند.

تأسیسات نفتی «جازان» هدف قرار گرفت

همزمان با عملیات موشکی و پهپادی گسترده ارتش یمن علیه مواضع رژیم سعودی، تأسیسات نفتی جازان هم مورد اصابت قرار گرفت. در پی حملات موشکی و پهپادی گسترده نیروهای مسلح یمن، آژیرهای هشدار در مناطق «ینبع»، «الطائف»، «الجده»، «أبها»، «جازان» و «العلا» به صدا درآمد.

این عملیات تنبیهی گسترده در واکنش به تجاوز دقایقی قبل جنگنده‌های سعودی علیه «صنعاء» پایتخت یمن انجام شد.

بر اساس گزارش‌ها، تأسیسات نفتی شهر «جازان» نیز مورد اصابت مستقیم حملات هوایی نیروهای یمنی قرار گرفته است.

گفته می‌شود که سامانه‌های پدافندی «پاتریوت» ساخت آمریکا نتوانستند این حملات را رهگیری کند و در نتیجه چندین اصابت مستقیم به شهرهای سعودی رخ داد.
منابع محلی نیز از تعلیق پروازها در فرودگاه بین‌المللی «ملک عبدالعزیز» در جده خبر می‌ دهند.

ژنرال یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن با هشدار به متجاوزان تأکید کرد: این حملات متجاوزانه بدون پاسخ مناسب و مجازات سخت نخواهد ماند.

وی ساعتی پیش نیز در بیانیه‌ای از عملیات‌هایی علیه اهدافی در عربستان خبر داد.

سریع گفت: در پاسخ به تجاوزهای عربستان علیه کشور و ملت یمن و انجام بیش از ۳۰۰ حمله هوایی طی ۵ روز گذشته، نیروهای مسلح یمن در یک عملیات نظامی گسترده و منحصر به فرد، امکانات و زیرساخت های نظامی عربستان از جمله آشیانه جنگنده ها، رادارها، انبارهای ذخیره و اهداف دیگر در پایگاه هوایی ملک خالد در خمیس مشیط را با ده ها موشک بالستیک و پهپاد مورد اصابت قرار دادند و به لطف خدا این عملیات دقیق و مستقیم بود و خسارت های گسترده ای به پایگاه وارد شد.

سریع گفت که عملیات نظامی در عمق عربستان تا پایان تجاوزها ادامه خواهد داشت و هرگونه تجاوز جدید، با عملیات گسترده تر و شدیدتر رو به رو خواهد شد.

وی تصریح کرد که معادله «محاصره در برابر محاصره و تنش در برابر تنش» تا زمان توقف تجاوزها و پایان دادن به محاصره ها ادامه خواهد داشت.

کد خبر 1068829

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار غرب آسیا

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha