بنیاد شهید آیت‌الله رئیسی از یک بلاگر اقتصادی به‌دلیل ادعاهای کذب درباره رئیس‌جمهور شهید شکایت کرد.

رئيسي

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فارس، بنیاد شهید آیت‌الله رئیسی از یک بلاگر اقتصادی، به دلیل ادعاهای مطرح‌شده درباره شهید رئیسی شکایت کرده است.

این بلاگر اقتصادی مدعی شد در دولت شهید رئیسی از او خواسته شده مباحث اقتصادی را به رئیس‌جمهور آموزش دهد و این مطالب در قالب انیمیشن تولید شود.

وی همچنین مدعی شد این محتواها باید کوتاه و کمتر از سه دقیقه باشد، چراکه به گفته او «ذهن شهید رئیسی فرّار است».

در پی انتشار این اظهارات، بنیاد شهید آیت‌الله رئیسی با طرح شکایت، این ادعاها را کذب دانسته و نسبت به اظهارات مطرح‌شده درباره رئیس‌جمهور شهید واکنش حقوقی نشان داده است.

میانگین رشد اقتصادی ایران در سه سال پایانی دولت دوازدهم منفی ٢.٠۵ درصد بود، اما رشد اقتصادی کشور با یک جهش چشمگیر در سال‌های ۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به ترتیب به ۵.۶، پنج و نزدیک به ۶ درصد رسید.

کد خبر 1067859
منبع: فارس

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار اقتصاد كلان

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 1
  • محمد IR ۱۱:۰۷ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۱
    0 0
    به نظر من برخی از شهداء شهادتشان بیشتر از زنده بودنشان دشمن رو می شوزاند. گویا دشمن از شهید عزیز رئیسی بزرگوار خیلی کینه به دل دارند و امیدواریم که این کینه تبدیل به سرطان بدخیم بشود و باعث مرگ زود رس آنها بشود. خداوند بر درجات امام شهید عزیزمان بیفزاید که در باره شهید رئیسی عزیز فرمودندکه دلم برای ایشان سوخت. ببینید به کجا رسیده ایم که دل حجت خدا رو به درد آورده ایم که میاد و این صحبت رو می فرماید. خدایا ما رو از نافرمانان اوامر ولی فقیه قرار مده .
  • احمد IR ۱۱:۱۴ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۱
    0 0
    جهش تورم و گرانی بود/کمتر دروغ بگویید/مردم را هالو فرض نکنید
  • محمد رضا IR ۱۶:۵۷ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۱
    0 0
    اون موقع که تو داشتی یا می‌گرفتی فرق بین عرضه و تقاضا چیه آیت الله شهید دکتر سید ابراهیم رئیسی هزاران کسب و کار کارگاه و کارخانه رو قبل از ورود به دولت یعنی پر قوه قضاییه راه‌اندازی مجدد کرد مشکلاتشان رو حل کرد