پنجشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۴:۰۰
۰ نفر

زری اماد، کارگردان نمایش «کمدی آغاز» همزمان با درگذشت ساناز فصیحی نیا، از اعضای گروه اجرایی این نمایش و خواهر یکی از بازیگران کار، شب گذشته سخنانی را خطاب به تماشاگران حاضر در سالن ارایه کرد.

فصیحی

به گزاترش همشهری آنلاین نمایش «کمدی آغاز» به کارگردانی زری اماد، شب گذشته، چهارشنبه ۱۸ شهریور ماه در شرایطی روی صحنه رفت که بعد از ظهر دیروز، ساناز فصیحی نیا، دستیار طراح لباس این نمایش و خواهر محمدرضا فصیحی نیا، یکی از بازیگران کار بر اثر ایست قلبی از دنیا رفت. گرچه گروه اجرایی تصور می‌کردند محمد رضا فصیحی نیا به دلیل شرایط روحی خود نتواند روی صحنه برود ولی او در اجرا حضور پیدا کرد و روی صحنه رفت.

زری اماد، کارگردان نمایش بعد از اجرای شب گذشته خطاب به تماشاگران حاضر در سالن گفت: امشب برای گروه ما شب تلخی بود. امروز یکی از دختران خوب پشت صحنه کار را از دست دادیم؛ ساناز فصحیی نیا ولی به عشق شما به اجرا آمدیم. فکر نمی کردیم محمدرضا فصیحی نیا، برادر ساناز و بازیگر نمایش ما به اجرا بیاید ولی آمد فقط به این دلیل که به شما احترام گذاشته شود.

او خطاب به ساناز فصیحی نیا گفت: هیچوقت نشد که در این سالن بنشینی و نمایش را ببینی و ما امشب اجرا را به تو تقدیم می‌کنیم.

نمایش «کمدی آغاز» هر شب در تالار قشقایی مجموعه تئاترشهر روی صحنه است.

کد خبر 1067599

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تئاتر

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha