سه‌شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۱:۲۳
۰ نفر

سازمان غذا و دارو فراخوان جمع‌آوری یک محصول دو جزئی در درمان بیماری‌های زنان را از سطح عرضه صادر کرد.

سازمان غذا و دارو

به گزارش همشهری آنلاین، سازمان غذا و دارو در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: پیرو گزارش معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و بررسی مستندات ارائه‌شده مشخص شد کرم واژینال با نام تجاری «CR» که در کنار اپلیکاتور «RMA» عرضه شده، فاقد مجوز معتبر است و باید از سطح عرضه جمع‌آوری شود.

بر این اساس، تمامی سری‌های ساخت اپلیکاتور «RMA» که به‌ صورت جداگانه توزیع و عرضه می‌شوند، مشمول فراخوان نبوده و معاونت‌های غذا و دارو باید از جمع‌آوری آنها خودداری کنند.

سازمان غذا و دارو از معاونت‌های غذا و داروی دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی سراسر کشور و مدیران غذا و داروی مناطق آزاد تجاری و صنعتی خواست در صورت مشاهده محصول حاوی کرم واژینال «CR» در عطاری‌ها نسبت به جمع‌آوری آن اقدام کنند.

این سازمان به شهروندان نیز توصیه کرد از خرید و مصرف فرآورده‌های سلامت‌محور فاقد مجوز خودداری و محصولات مورد نیاز خود را از مراکز مجاز تهیه کنند.

کد خبر 1067023
منبع: ایرنا

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار بهداشت و درمان

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha