به گزارش همشهری آنلاین، دنیس اکرت، مهاجم دورگه طبق گزارش امروز(دوشنبه) سایت walfoot بلژیک بعد از دعوت شدن به تیم ملی ایران با ۸۰ پله صعود به رده اول بهترین گلزنان لیگ بلژیک رسید.
اکرت قبل از دعوت به تیم ملی ایران با ۲ گل در فصل ۲۰۲۵-۲۰۲۶ در رده هشتادم بهترین گلزنان لیگ بلژیک قرار داشت.
امیر قلعهنویی در شرایطی اکرت را قبل از جام جهانی ۲۰۲۶ دعوت کرد که این مهاجم با ریشه ایرانی در استاندارد لیژ روزهای خوبی را سپری نمیکرد و حتی در آستانه انتقال به لیگ ترکیه قرار داشت.
اکرت آخرین گل خود را دو روز پیش در دیدار حساس مقابل آنتورپ از روی نقطه پنالتی به ثمر رساند.
حالا سایت بلژیکی مینویسد که اکرت این هفته چهارمین گل خود را در پنجمین هفته از فصل ۲۰۲۶-۲۰۲۷ را برای استاندارد لیژ به ثمر رساند تا در صدر بهترین گلزنان قرار بگیرد.
هرچند اکرت در جام جهانی ۲۰۲۶ حتی یک دقیقه هم فرصت بازی برای تیم ملی ایران را پیدا نکرد.
اما سایت walfoot مینویسد که اکرت در ۳۵ بازی لیگ بلژیک قبل از دعوت به تیم ملی ایران تنها ۳ گل به ثمر رسانده بود اما حالا تنها در ۵ بازی ۴ گل زده است.
یعنی اکرت بعد از پوشیدن پیراهن ایران رشد ۴۰۰ درصدی را در میانگین گلزنیاش تجربه کرده است.
دنیس اکرت بعد از دعوت شدن به تیم ملی فوتبال ایران رشدی باورنکردنی در آمار گلزنیاش در لیگ بلژیک تجربه کرد.
کد خبر 1066718
منبع: فارس
نظر شما