آیین رونمایی از سردیس شهید آیت‌الله سیدمحمدرضا سعیدی با هدف گرامیداشت یاد و نام شهدای والامقام و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در منطقه ۱۴ برگزار شد.

سردیس آیت الله سعیدی

به گزارش همشهری آنلاین، در این مراسم حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمد آقامیری، عضو شورای اسلامی شهر تهران، امیر شهرابی، شهردار منطقه ۱۴، خانواده‌های معظم شهدا و جمعی از مسئولان شهری حضور داشتند.

امیر شهرابی، در آیین رونمایی سردیس شهید آیت الله سعیدی با اشاره به تداوم برنامه‌های مدیریت شهری منطقه برای پاسداشت نام و یاد شهدا گفت: این سردیس، دومین سردیسی است که از شهدای عزیز منطقه در سال جاری نصب و رونمایی می‌شود و تا پایان سال نیز سه سردیس دیگر از مشاهیر و شهدای گرانقدر نصب و رونمایی خواهد شد.

وی افزود: تلاش ما این است که دعای خیر شهدا و خانواده‌های معظم ایشان بدرقه راه مدیریت شهری باشد تا بتوانیم به بهترین شکل ممکن به مردم عزیز منطقه خدمت کنیم.
شهرابی با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای زنده نگه داشتن نام شهدا در فضای شهری خاطرنشان کرد: در کنار نام‌گذاری معابر به نام شهدای دفاع مقدس، شهدای جنگ ۱۲ روزه و شهدای جنگ تحمیلی سوم، تاکنون بیش از ۱۰۰ معبر در منطقه به نام شهدا نام‌گذاری شده است.

رونمایی از سردیس شهید آیت‌الله سعیدی دردارالمومنین تهران

در ادامه این مراسم، حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمد آقامیری، عضو شورای اسلامی شهر تهران، با اشاره به ابعاد شخصیتی و مبارزاتی شهید آیت‌الله سعیدی گفت: این شهید بزرگوار در سن ۴۱ سالگی به شهادت رسید و از شاگردان نمونه حضرت امام خمینی(ره) بود.
وی ادامه داد: شهید سعیدی مراحل اجتهاد را نزد حضرت امام(ره) و دیگر مراجع بزرگوار گذراند و مسجد موسی‌بن‌جعفر(ع) را به عنوان پایگاه فعالیت‌های خود قرار داد. ایشان از حدود ۱۵ سالگی که با حضرت امام(ره) آشنا شد، مبارزات خود را آغاز کرد و در مسیر نهضت اسلامی به فعالیت‌های مبارزاتی و تربیتی پرداخت.

رونمایی از سردیس شهید آیت‌الله سعیدی دردارالمومنین تهران

آقامیری با اشاره به نقش شهید آیت الله سعیدی در تربیت نیروهای مبارز و انقلابی افزود: این شهید بزرگوار شاگردان ارزشمندی تربیت کردند که از جمله آنها می‌توان به پدر و عموی بنده و همچنین شهید صالحی‌انساری اشاره کرد. این افراد در دوران رژیم ستم‌شاهی به اعدام محکوم شدند و به دلیل شرایط امنیتی آن دوران، پیکر شهید سعیدی شبانه در وادی‌السلام قم به خاک سپرده شد.

عضو شورای اسلامی شهر تهران با قدردانی از مدیریت شهری منطقه ۱۴ گفت: جا دارد از شهرداری منطقه ۱۴ تشکر کنم که با چنین اقداماتی، یاد و نام شهدا را زنده نگه می‌دارند و اجازه نمی‌دهند خاطره و مسیر پرافتخار آنان از فضای شهری و ذهن مردم فراموش شود.
در پایان این مراسم، سردیس شهید آیت‌الله سیدمحمدرضا سعیدی در میدان مزین به نام این شهید رونمایی شد و بر تداوم اقدامات مدیریت شهری منطقه ۱۴ در راستای پاسداشت نام و یاد شهدا در معابر و فضاهای شهری تأکید شد.

کد خبر 1066327
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار شهری

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha