بیست و نهمین نمایشگاه بین‌المللی الکامپ روز گذشته با حضور سیدستار هاشمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران و مصطفی جبار سند، وزیر ارتباطات عراق در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران افتتاح شد.

الکامپ

به گزارش همشهری آنلاین، در این مراسم تنی چند از مقامات دستگاه‌های اجرایی مربوطه و سفرای خارجی نیز حضور داشتند. شعار این دوره از نمایشگاه «هوش مصنوعی، امنیت دیجیتال، آینده ایران» است و بیش از ۳۵۰ مشارکت‌کننده در قالب ۱۴ سالن در آن مشارکت دارند. الکامپ مهم‌ترین رویداد حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) و تجارت الکترونیک در ایران است و شرکت‌های داخلی و خارجی فعال در حوزه فناوری، استارت‌آپ‌ها و کسب‌وکارهای نوپا، متخصصان حوزه ICT و فناوری‌های نوین در نمایشگاه حضور دارند.

بیشتر بخوانید:

۶ دلیل فنی برای اینکه رهگیری موشک‌های ایران توسط سامانه‌های پدافندی دشمن بسیار سخت شده است

فروش انفجاری مک مینی اپل

فروش کامپیوترهای شخصی مک مینی و مک استودیوی شرکت اپل با استقبال غیرمنتظره شرکت‌ها و آزمایشگاه‌های کوچک و بزرگ هوش مصنوعی به فروش فوق‌العاده‌ای رسیده است. تقاضا برای اجرای آفلاین مدل‌های هوش مصنوعی، اپل را که برای چنین بازار سازمانی آماده نبود، غافلگیر کرده است. مک مینی و مک استودیو که بدون نمایشگر، کیبورد و ماوس عرضه می‌شوند، برای اجرای طولانی‌مدت کارهای هوش مصنوعی مورد توجه قرار گرفته‌اند. آزمایشگاه‌های هوش مصنوعی و توسعه‌دهندگان از این دستگاه‌ها برای اجرای مدل‌ها و ایجنت‌های هوش مصنوعی به‌صورت لوکال استفاده می‌کنند تا بخشی از هزینه‌های پردازش ابری را کاهش دهند. فروش مک در سه‌ماهه منتهی به ژوئن تقریباً ۲۹درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته و به ۱۰.۴میلیارد دلار رسیده است.

کد خبر 1064873

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار فناوری‌

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha