قیمت خودرو امروز چهارشنبه در حالی اعلام شد که بازار خودرو یکی از سنگین‌ترین موج‌های افزایشی روزهای اخیر را تجربه کرد.

خودرو - ساینا

به گزارش همشهری آنلاین، قیمت خودرو امروز چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵ از سوی بنگاه‌های معاملاتی اعلام شد. بازار خودرو یکی از سنگین‌ترین موج‌های افزایشی روزهای اخیر را تجربه کرد. در حالی که نرخ طلا و ارز در معاملات امروز با کاهش محدودی همراه شد، قیمت خودرو روند متفاوتی را ثبت کرد و بخش قابل‌توجهی از محصولات داخلی و مونتاژی افزایش قیمت چشمگیری را تجربه کردند.

این واگرایی میان بازار خودرو و بازارهای موازی، از تداوم انتظارات تورمی در معاملات حکایت دارد؛ به‌ویژه آنکه رشد قیمت‌ها به خودروهای اقتصادی نیز رسید و دامنه آن بخش‌های مختلف بازار را دربر گرفت.

تارا اتوماتیک توربو و شاهین اتوماتیک پلاس بیشترین افزایش قیمت را در بازار خودروهای داخلی ثبت کردند. در بازار مونتاژی نیز اکستریم QX در در صدر فهرست افزایش قیمت‌ها قرار گرفت. همچنین افزایش سنگین قیمت ساینا نیز نشان می‌دهد فشار افزایشی معاملات امروز، خودروهای اقتصادی و پرتقاضا را نیز تحت تأثیر قرار داده است.

بازار خودروهای داخلی

در بخش خودروهای داخلی، تارا اتوماتیک توربو با رشد ۲۴۰ میلیون تومانی نسبت به روز گذشته، به ۳ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان رسید. همچنین سورن پلاس دوگانه‌سوز با کپسول بزرگ با افزایش ۱۷۰ میلیون تومانی، امروز ۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان قیمت خورد.

پژو ۲۰۷ اتوماتیک نیز با رشد ۳۵ میلیون تومانی، به ۲ میلیارد و ۷۲۰ میلیون تومان رسید. در همین حال، شاهین اتوماتیک پلاس طی سه روز گذشته مجموعاً ۲۴۰ میلیون تومان افزایش قیمت داشته و نرخ آن در بازار امروز به ۳ میلیارد و ۳۰ میلیون تومان رسیده است.

افزایش قیمت در بخش خودروهای اقتصادی نیز قابل توجه بود. ساینا S صفر امروز ۹۷ میلیون تومان گران شد و به یک میلیارد و ۳۶۰ میلیون تومان رسید؛ افزایشی که نشان می‌دهد دامنه رشد قیمت‌ها به خودروهای ارزان‌تر بازار نیز سرایت کرده است.

یک خودروی اقتصادی و پرتقاضا ۹۷ میلیون تومان گران شد؛ تارا، شاهین و اکستریم چقدر بالا رفتند؟ |  جدول قیمت ها

بازار خودروهای مونتاژی

در بازار خودروهای مونتاژی، شدت افزایش قیمت‌ها بیشتر از بخش داخلی بود. اکستریم QX با رشد ۶۰۰ میلیون تومانی نسبت به روز گذشته، بیشترین افزایش قیمت امروز را به ثبت رساند و به ۱۲ میلیارد تومان رسید.

تیگو ۸ پرومکس نیز امروز ۴۲۰ میلیون تومان افزایش قیمت داشت و با نرخ ۸ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان معامله شد. فیدلیتی پرستیژ ۷ نفره با رشد ۴۰۰ میلیون تومانی، به ۷ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان رسیده است.

در ادامه این روند، آریزو ۶ با افزایش ۲۶۰ میلیون تومانی، امروز ۵ میلیارد و ۱۹۰ میلیون تومان قیمت‌گذاری شد. همچنین کی‌ام‌سی T۹ با رشد ۱۷۰ میلیون تومانی به ۷ میلیارد و ۲۹۰ میلیون تومان رسید.

یک خودروی اقتصادی و پرتقاضا ۹۷ میلیون تومان گران شد؛ تارا، شاهین و اکستریم چقدر بالا رفتند؟ |  جدول قیمت ها

منبع: تجارت‌نیوز

کد خبر 1063707

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار ثبت نام و قیمت خودرو

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha