سخنگوی سپاه پاسداران با اشاره به تهدیدهای اخیر آمریکا برای تشدید فشارهای اقتصادی علیه ایران گفت جمهوری اسلامی برای هر اقدام خصمانه واشنگتن، از جمله جنگ اقتصادی، سناریوهای مقابله‌ای دارد و در تعاملات اقتصادی نیز آمریکا را دور می‌زند.

سردار محبی

به گزارش همشهری آنلاین، سردار محبی، سخنگوی سپاه پاسداران، در واکنش به اظهارات اخیر رئیس‌جمهور آمریکا درباره آغاز یک جنگ اقتصادی شدید علیه ایران، این اظهارات را اعترافی ضمنی به شکست آمریکا در عرصه نظامی دانست.

او گفت: رئیس‌جمهور آمریکا می‌گوید دستور جنگ اقتصادی را صادر و شدیدترین جنگ اقتصادی علیه ایران را شروع کردیم. این اعتراف ضمنی به شکست مفتضحانه دشمن در عرصه نظامی است.

محبی افزود: اگر در عرصه نظامی پیروز می‌شدید، لازم نبود جنگ اقتصادی را آغاز کنید. مگر جنگ اقتصادی تازگی دارد؟ ۴۷ سال است جنگ اقتصادی می‌کنید و همه ارکان اقتصادی ما را تحریم کرده‌اید.

سخنگوی سپاه با بیان اینکه اقدامات آمریکا در حوزه اقتصادی با هدف تأثیرگذاری بر افکار عمومی انجام می‌شود، گفت: کار فعلی دشمن فقط ادراک‌سازی و ایجاد باور برای مردم است.

او تأکید کرد: بارها اعلام کرده‌ایم که برای هر اقدام خصمانه دشمن سناریو داریم. یکی از اقدامات خصمانه دشمن، اقدامات و جنگ اقتصادی است. ما برای دفع آثار سوء جنگ دشمن سناریو داشته و به‌راحتی ارتباط اقتصادی با کشورها برقرار می‌کنیم؛ هیچ نگرانی در زمینه اقتصادی نیست.

محبی در ادامه گفت: بیخ گوش آمریکا تعاملات اقتصادی داریم، آمریکا را دور می‌زنیم و نتیجه‌اش را در آینده نزدیک خواهید دید.

کد خبر 1062953
منبع: فارس

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار دفاع-امنیت

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 7
  • علی IR ۲۳:۰۱ - ۱۴۰۵/۰۶/۰۱
    0 1
    آخ جون یعنی همه چی ارزون میشه ممنون سردار
  • عبدالرضا غیایی شاملو IR ۱۱:۲۳ - ۱۴۰۵/۰۶/۰۲
    0 2
    سردار بزرگوار درست میفرمایید نتیجه رو خیلی سریع دیدیم دلار ۲۰۰هزار تومنی، طلای ۲۲میلیونی و سکه ۲۲۰ میلیونی
    • Borzoo NO ۱۸:۴۰ - ۱۴۰۵/۰۶/۰۲
      1 0
      این را همتی باید جواب بدهد..زیرا همه چیز را ارزان می پندارد..حالا اگر دلار به 500 هزار تومان برسد چی ؟؟؟