تحقیر آشکار واشنگتن توسط تندروترین وزیر اسرائیلی، نشان‌دهنده عمق شکاف و سردرگمی در جبهه مشترک آمریکا و تل‌آویو است. بن‌گویر با اعلام بی‌نیازی از «مانور با آمریکا»، نشان داد رژیم صهیونیستی چگونه دولت ایالات متحده را به بازی گرفته است

به گزارش همشهری آنلاین،وزیر امنیت داخلی جنایتکار رژیم صهیونیستی گفت: پیشینه‌ی من، به جایی که رسیدم، با ده انگشت خودم رسیدم؛ ترجیح می‌دهم جهان فریاد بزند، نه یک مادر یهودی که برای پسر سربازش گریه کند .

ایتامار بن‌گویر ادامه اد: اسرائیل وقتی در موقعیت دیگری است، نمی‌تواند فقط کارزار انتخاباتی کند و لایک جمع کند؛ ما در برابر جهان به عنوان یک فاجعه معرفی می‌شویم."

او گفت: من با تلاش برای محاسبه‌ای که جهان دیکته کند تا رنگ عوض کنیم، موافق نیستم؛ ما باید باهوش باشیم، نه فقط درست‌گو.

بن گویر افزود: با ایالات متحده نیازی به مانور نیست؛ آمریکایی‌ها دوست دارند و ما برداشت‌های کاملاً متفاوتی داشتیم.

کد خبر 1062695

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار غرب آسیا

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha