عامل حملهٔ تروریستی به دادگستری بهبهان که عضو منافقان بود دستگیر شد. تصاویری از عامل حمله منتشر شد.

به گزارش همشهری آنلاین، گروهک‌ها، اشرار و عوامل خودفروخته به دشمن درصدد ایجاد آشوب، ناامنی و خرابکاری در کشور هستند؛ پلیس از دستگیری یک عنصر گروهک تروریستی خبر می‌دهد.

یک عضو گروهک تروریستی نفاق که با هدایت و پشتیبانی مالی سرشبکه خارج از کشور در راستای تشویش اذهان عمومی و بر علیه امنیت ملی اقدام می‌کرد با تلاش مأموران سازمان اطلاعات پلیس دستگیر شد.

دیروز هم فردی که اقدام به جمع‌آوری و ارسال تصاویر و مختصات برخی نقاط راهبردی و امنیتی کشور برای گروه‌های مخالف جمهوری اسلامی می‌کرد دستگیر شد؛ همچنین دو روز پیش شبکه ای که با سوءاستفاده از تجهیزات ماهواره‌ای «استارلینگ» اقدام به ایجاد بستر ارتباطی غیرمجاز و انتقال اطلاعات طبقه‌بندی شده می‌کرد، شناسایی و جمع آوری و متهم اصلی هم بازداشت شد.

در این پرونده، متهم در پی ایجاد آشوب، با شعارنویسی فعالیت خود را آغاز و پس از سپری کردن دوره های خرابکاری و ساخت انواع بمب های دست ساز با هدف حمله به اماکن نظامی و امنیتی و دستگاه های قضایی، به دادگستری شهرستان بهبهان نیز حمله کرده بود که با اشراف اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان (عج) در سازمان اطلاعات پلیس در خوزستان دستگیر و تحویل مراجع قضایی شد.

کد خبر 1061962
منبع: مهر

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار پليس

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha