چهارشنبه ۸ اردیبهشت ۱۳۸۹ - ۱۲:۳۷
۰ نفر

همشهری آنلاین - شهره فرجی: آرد، تخم‌مرغ، شیر و شکر از جمله مواد اصلی تشکیل دهنده این شیرینی خوشمزه هستند.

دسر

زمان تهیه و پخت: حدود دو ساعت

مواد لازم برای 4 نفر:

آرد: یک پیمانه

تخم‌مرغ: 2 عدد

شیر: یک پیمانه

آب:‌ نصف پیمانه

کره ذوب شده:‌ یک قاشق غذاخوری

نمک: کمی

شاتوت تازه: یک پیمانه

شکر: یک قاشق غذاخوری

پودر قند: مقدار دلخواه

طرز تهیه:

• شیر، تخم‌مرغ،‌ آرد، آب، کره و کمی نمک را درون دستگاه مخلوط کن بریزید و خوب آن‌ها را با هم مخلوط کنید.

• روی مخلوط را بپوشانید و به مدت 2-1ساعت آن را درون یخچال قرار دهید.

• همزمان با این کار، ‌نصف پیمانه شاتوت را همراه با یک قاشق غذاخوری شکر درون قابلمه‌ای بریزید و ظرف را به مدت 10 دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب شاتوت روان شود.

• پس از اینکه آب شاتوت‌ها جاری شد ظرف را از روی حرارت برداشته و 15 دقیقه صبر کنید تا خنک شوند.

• کف یک تابه نچسب را کمی چرب کنید و یک چهارم از مخلوط کرپ را درون آن به طور یکنواخت بریزید.

• مخلوط کرپ درون تابه را، روی حرارت متوسط به مدت یک دقیقه بپزید.

• در این زمان خواهید دید که روی خمیر حباب‌هایی ایجاد شده و سپس می‌ترکند.

• پس از یک دقیقه، کرپ را برگردانید و 30 ثانیه دیگر آن را حرارت دهید.

•  مراحل فوق را روی باقی‌مانده مایه کرپ نیز تکرار کنید.

• کرپ‌ها را لوله کنید و سس شاتوت را روی آن‌ها بریزید.

• سپس با تعدادی شاتوت تازه و پودر قند روی آن‌ها را تزیین کنید.

کد خبر 106153
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز