شب گذشته کنداکتور سریال‌های شبکه یک سیما با پخش مجموعه «اسباب زحمت» تغییر کرد.

اسباب زحمت

به گزارش همشهری آنلاین از شب گذشته ۲۴ مردادماه کنداکتور شبکه یک سیما برای پخش سریال‌ها تغییر کرد. طبق تغییراتی که مهدی نقویان، رئیس مرکز سیمافیلم پیش‌تر از آن خبر داده بود، کنداکتور پخش سریال. های سه شبکه اول، دوم و سوم سیما به صورت هفتگی خواهد بود و روز جمعه نیز سریالی دیگر به پخش خواهد رسید.

به این شکل، مخاطبان آثار نمایشی در هفته با ۹ سریال تلویزیونی مواجه خواهند بود.

بر این اساس شبکه اول سیما سریال «اسباب زحمت» به کارگردانی سعید آقاخانی را روزهای شنبه، دوشنبه و چهارشنبه با فضایی طنز، سریال «سرو، سپید، سرخ» را روزهای یکشنبه، سه شنبه و پنجشنبه با محوریت جنگ تحمیلی سوم و فصل سوم «کارآگاه علوی» به کارگردانی سید جمال سید حاتمی را جمعه‌ها روی آنتن خواهد برد.

شبکه سوم سیما پس از پایان سریال «رویای نیمه شب»، کنداکتور خود را تغییر خواهد داد و برنامه پخش شبکه دوم سیما نیز به زودی اعلام خواهد شد.

کد خبر 1060864
منبع: فارس

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار رادیو و تلویزیون

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 1
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • Mhd IR ۲۲:۰۱ - ۱۴۰۵/۰۵/۲۵
    0 3
    شروع ش که اصلأ خوب نبود.حالا ببینیم که ادامه ش چه جوری.