ترامپ در دیداری با گروهی از اهداکنندگان مالی جمهوری‌خواه در کاخ سفید از گزینه مورد حمایتش برای ریاست جمهوری آمریکا نام برده است.

دونالد ترامپ انتخابات آمریکا

به گزارش همشهری‌آنلاین، گزارش‌ها حاکی از آن است که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، به‌صورت خصوصی از جی‌دی ونس، معاون رئیس‌جمهور، به عنوان گزینه مورد حمایت خود برای انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۸ حمایت می‌کند.

به گزارش رسانه‌های آمریکایی، ترامپ در دیداری با گروهی از اهداکنندگان مالی جمهوری‌خواه در کاخ سفید گفته است: «در نهایت ما باید جی‌دی را انتخاب کنیم.» این اظهارنظر در حالی مطرح شده که ترامپ در فضای عمومی همچنان از جی‌دی ونس و مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا، به‌عنوان گزینه‌های احتمالی جانشینی خود تمجید می‌کند.

ترامپ پیش‌تر درباره احتمال حضور هر دو نفر در انتخابات ۲۰۲۸ گفته بود که آنها افراد توانمندی هستند و حتی حضور مشترک آنها می‌تواند «یک تیم بزرگ» ایجاد کند.

کد خبر 1058717

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار آمریکا

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha