منابع رسانه‌ای از عملیات هماهنگ و غافلگیرکننده انصارالله در چند استان یمن و حمله موشکی و پهپادی به پایگاه‌های مزدوران سعودی و کشته شدن دستکم ۴۵ نیروی وابسته به ریاض خبر دادند.

انصارالله یمن

به گزارش همشهری‌آنلاین منابع رسانه‌ای عربی از حملات موشکی و پهپادی امروز انصارالله یمن به مواضع مزدوران عربستان سعودی در استان‌های مأرب، الجوف و حضرموت و کشته و زخمی شدن ده‌ها نفر از این مزدوران خبر دادند.

خبرگزاری رویترز نیز به نقل از منابع یمنی نوشت که حملات امروز انصارالله به مواضع مزدوران سعودی در حضرموت و مأرب دستکم ۳۰ کشته برجای گذاشته است.


تلویزیون المسیره یمن نیز گزارش داد که سخنگوی نیروهای مسلح یمن، تا دقایقی دیگر، در این‌باره بیانیه صادر خواهد کرد.

شبکه سعودی الحدث نیز در خبری فوری به نقل از منابع نظامی یمن، نوشت که در حملات انصارالله به حضرموت و مأرب، دست‌کم ۴۵ نیروی وابسته به عربستان سعودی کشته شده‌اند.

برخی منابع شمار زخمی‌ها را بیش از ۵۰ و برخی بیش از ۱۰۰ نفر اعلام می‌کنند و حتی گفته می‌شود که در این حملات، چند افسر سعودی حاضر در این پایگاه‌ها کشته شده‌اند.

برخی منابع رسانه‌ای نیز با انتشار یک ویدئو از یورش ساکنان حضرموت به پایگاه‌های نیروهای وابسته به آل سعود و تصرف سلاحهای مزدوران سعودی پس از حمله کوبنده انصارالله به این پایگاه‌ها، خبر دادند.

همزمان، کاربران شبکه‌های اجتماعی از حمله توپخانه‌ای و پهپادی انصارالله به شمال الضالع و هدف قرار دادن مزدوران سعودی در این استان خبر دادند.

کد خبر 1058663
منبع: فارس

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار غرب آسیا

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha