رئیس‌جمهور آمریکا، پس از انتشار گزارش‌هایی درباره کاهش ذخایر موشکی این کشور، به شدت خشمگین شد و افشاگران این اطلاعات را به مجازات زندان تهدید کرد.

ترامپ

در بحبوحه انتشار گزارش‌هایی درباره کمبود مهمات در واشنگتن، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، مدعی شد که این کشور دارای ذخایر گسترده‌ای است.پیشتر روزنامه واشنگتن پست به نقل از منابع آگاه گزارش داده بود که ترامپ در حاشیه نشست کابینه در کمپ دیوید، از پیت هگزث، رئیس پنتاگون، بابت کمبود ذخایر موشکی توضیح خواسته است. با این حال، کارولین لیویت، سخنگوی کاخ سفید، ساعتی بعد اعلام کرد که گزارش این روزنامه صحت ندارد.

ترامپ در شبکه اجتماعی تروث سوشال در پیامی که حاکی از خشم او از افشای چنین اطلاعاتی بود، نوشت «ایالات متحده ذخایر عظیمی از "مهمات"، به‌ویژه انواع خاصی از آن را در اختیار دارد. علاوه بر این، (این مهمات) به میزان مورد نیاز تولید و در حجم انبوه به آمریکا تحویل داده می‌شوند.»رئیس‌جمهور آمریکا همچنین در ادامه تأکید کرد کسانی که چنین «درز اطلاعاتی» را منتشر می‌کنند، با احکام زندان طولانی‌مدت روبرو خواهند شد.

پنتاگون پیش‌تر از کنگره درخواست ۶۷ میلیارد دلار بودجه اضافی برای پوشش هزینه‌های جنگ با ایران و بازسازی ذخایر تسلیحاتی خود کرده بود؛ ذخایری که به گزارش سی‌ان‌ان و مرکز مطالعات استراتژیک و بین‌المللی (CSIS)، سطح برخی از آن‌ها به شدت کاهش یافته و به وضعیت بحرانی رسیده است.پیش از این، مرکز CSIS تخمین زده بود که آمریکا در جریان جنگ علیه ایران از ۲۷ فوریه تا ۲۷ ژوئیه، بین ۱۵۰۰ تا ۱۶۰۰ موشک پاتریوت و تقریباً ۲۰۰ رهگیر تاد (THAAD) مصرف کرده است. بر اثر مصرف این ذخایر تسلیحاتی، موجودی موشک‌های پاتریوت از ۲۳۰۰ فروند به حدود ۷۶۰ تا ۸۳۰ فروند و زرادخانه تاد از ۴۵۲ فروند به ۲۳۴ تا ۲۷۸ فروند کاهش یافته که شکاف قابل توجهی در دارایی‌های پدافند هوایی ایجاد کرده است.

کد خبر 1058630
منبع: فارس

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار آمریکا

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha