پلیس لندن اعلام کرد یک مرد انگلیسی به اتهام انجام «پایش و نظارت متخاصمانه» در پایگاه هوایی آکروتیری در قبرس و به اشتراک گذاشتن اطلاعات با ایران در قبرس بازداشت شده است.

پلیس انگلیس

به گزارش همشهری‌آنلاین، طبق گزارش ایندیپندنت رشاد سلطان‌اف ۴۴ ساله و دارندهٔ تابعیت دوگانهٔ بریتانیایی و آذربایجانی، در تاریخ ۱۷ ژوئیه توسط مقامات قبرس بازداشت شد و هم‌زمان با طی شدن مراحل استرداد، در بازداشت به سر می‌برد.

به نوشته این روزنامه بازداشت این متهم در پی تحقیقاتی به رهبری پلیس لندن دربارهٔ حوادث رخ‌داده در پایگاه هوایی آکروتیری بین ۱۱ مه تا ۲۲ ژوئن سال گذشته صورت می‌گیرد.

پلیس افزود سلطان‌اف، ساکن منطقه ایزلینگتون در شمال لندن در جریان نخستین پروندهٔ تحقیقاتی مرتبط با جرایم ادعایی در قلمروهای فرامرز با استفاده از قانون امنیت ملی بازداشت شده است.

فرمانده هلن فلاناگان، رئیس بخش ضدتروریسم پلیس لندن گفت: «این پرونده نشان می‌دهد ما می‌توانیم در صورت هدف قرار گرفتن پایگاه‌های نظامی بریتانیا توسط فعالیت‌های متخاصمانهٔ دولتی، از قانون امنیت ملی در خارج از کشور استفاده کنیم.»

او افزود: «همکاری بسیار گسترده‌ای میان نهادهای مجری قانون بریتانیا و قبرس انجام شده است و ما هم‌زمان با پیشبرد مراحل استرداد، به همکاری با همکارانمان در دادستانی سلطنتی، آژانس ملی جرم و جنایت و مقامات قبرس ادامه می‌دهیم.»

کد خبر 1057011
منبع: تسنیم

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار اروپا

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha