پیکر مطهر شهیدامیر سرتیپ دوم خلبان مجید کاظمی، خلبان قهرمان سوخو ۲۴ ایرانی، از پایگاه هوایی شهید لشگری به پایگاه هوایی شهید دوران منتقل شد.

ورود پیکر خلبان قهرمان سوخو ۲۴ به ایران

به گزارش همشهری‌آنلاین، پیکر مطهر شهیدامیر سرتیپ دوم خلبان مجید کاظمی، یکی از قهرمانان جنگنده سوخو ۲۴ ایرانی، صبح امروز وارد پایگاه هوایی شهید لشگری در شهر تهران شد و در مراسمی رسمی، مورد استقبال فرماندهان و کارکنان نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران از جمله‌ امیر سرتیپ علی اکبر طالب‌زاده، جانشین فرمانده نیروی هوایی ارتش، قرار گرفت.

پیکر مطهر این شهید والامقام، در ادامه به منظور برگزاری مراسم تشییع و تدفین، به پایگاه شهید دوران شیراز منتقل شد.

مراسم تشییع پیکر مطهر شهید امیر سرتیپ دوم خلبان کاظمی در روزهای پنجشنبه و جمعه در شهر شیراز، با حضوری مقامات، فرماندهان و مردم قدرشناس ایران اسلامی، برگزار خواهد شد.

جزئیات مراسم تشییع پیکر مطهر شهیدامیر سرتیپ دوم خلبان کاظمی در شیراز، به شرح زیر است:

برگزاری مراسم تشییع پیکر مطهر شهید خلبان کاظمی همراه با قرائت زیارت عاشورا در مسجد صاحب الزمان (عج) پایگاه هوایی شهید دوران؛ پنجشنبه، ۹ مرداد ۱۴۰۵، ساعت ۷ صبح.
تشییع پیکر مطهر شهید در یکی از میادین شهر شیراز بعد از نماز مغرب و عشاء، پنجشنبه ۹ مرداد ۱۴۰۵.
برگزاری مراسم تشییع و اقامه نماز بر پیکر مطهر شهید، بعد از نماز جمعه شهر شیراز در حرم مطهر احمد ابن موسی (ع)، شاهچراغ و تشییع پیکر به سمت گلزار شهدا، روز جمعه ۱۰ مرداد ۱۴۰۵.

پیکر خلبان قهرمان سوخو ۲۴ وارد ایران شد+ تصاویر و جزئیات تشییع | نحوه شهادت عقاب تیزپرواز ایرانی

نحوه شهادت عقاب تیزپرواز ایرانی

شهادت امیر سرتیپ دوم خلبان مجید کاظمی، خلبان یکی از جنگنده‌های سوخو ۲۴ ایرانی که در جریان حمله ۱۱ اسفند سال گذشته، خسارات سنگینی را به پایگاه العدید آمریکا در کشور قطر وارد کردند، با آزمایش‌های تخصصی و بررسی DNA محرز شده و پیکر مطهر این شهید بزرگوار، پس از ماه‌ها دوری از خاک میهن اسلامی، ساعاتی دیگر به کشورمان باز خواهد گشت.
تلاش‌ها برای تعیین وضعیت ۳ خلبان دیگر ۲ جنگنده سوخو ۲۴، از سوی نهادهای مربوطه، همچنان در جریان است و به محض دریافت اطلاعات تکمیلی و تخصصی، اطلاع‌رسانی‌های لازم، صورت خواهد گرفت.

یازدهم اسفند ماه سال گذشته، ۲فروند بمب افکن سوخو ۲۴ نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، در پاسخ به حملات وحشیانه و ناجوانمردانه ارتش تروریستی آمریکا و رژیم کودک‌کش صهیونی، در عملیاتی متهورانه، از پایگاه هوایی شهید دوران شیراز برخاستند و پس از عبور از سد سامانه‌های شناسایی پیشرفته و مواضع راداری متعدد دشمنان، اقدام به بمباران پایگاه العدید قطر، متعلق به نیروهای آمریکایی، کردند.
در جریان این حمله، خسارات سنگینی به این پایگاه وارد آمد اما عقاب‌های آسمان ایران، در مسیر بازگشت، بر فراز خلیج فارس مورد اصابت سامانه های پدافند دشمن قرار گرفتند و از آن زمان تا کنون، تلاش‌ها، برای احراز وضعیت خلبانان شجاع این جنگنده‌ها، ادامه دارد.

کد خبر 1056677
منبع: فارس

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار دفاع-امنیت

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 3
  • آرمان فرهادی IR ۱۲:۰۱ - ۱۴۰۵/۰۵/۰۷
    15 0
    روح دلير مردان شاد
  • علی IR ۱۵:۰۰ - ۱۴۰۵/۰۵/۰۷
    12 0
    ماشالله به غیرت این شهدا احسنت به ایشان خداونداین شهداا را درجنت فردوس جزو فرشتگان بهشت قرار دهد واقعا بنده شخصا حرصمدراومد به جایگاه این شهدای قهرمان وعزیزوشحاع ایران
  • محمد IR ۲۰:۱۱ - ۱۴۰۵/۰۵/۰۷
    4 0
    شجاعت ،جسارت وحس میهن دوستی بدون نقاب، بدون شعار این سرباز رشید این دلاور دوران مثال زدنی است وبه خدا تعظیم دارد رحمت بر شیری که مادرت به تونوشانید
  • مهدی علیزاده IR ۲۰:۱۵ - ۱۴۰۵/۰۵/۰۷
    4 0
    ای انسان بزرگ روحت شاد دلیر مرد ایران یک ایران هستیش را مدیون مردانی چون شماست
  • ایرانی IR ۲۰:۲۷ - ۱۴۰۵/۰۵/۰۷
    4 0
    چرااینقدردیرخبراعلام شده...؟