منطقه‌ای در نزدیکی گذرگاه شلمچه در مرز بین ایران و عراق، هدف حمله تروریستی آمریکا قرار گرفت.

مرز شلمچه

به گزارش همشهری آنلاین، معاون امنیتی و انتظامی استانداری خوزستان از تهاجم موشکی دشمن به مرز شلمچه و اطراف شهر اندیمشک خبر داد و گفت: در حمله موشکی به اطراف پایانه مسافربری مرز شلمچه ۲ نفر به شهادت رسیدند.

ولی‌الله حیاتی بامداد پنجشنبه در گفت‌وگو با ایرنا اظهار کرد: دقایقی پیش اطراف پایانه مسافربری در مرز شلمچه مورد هجوم موشک های دشمن تروریستی آمریکا قرار گرفت.

معاون امنیتی و انتظامی استانداری خوزستان اعلام کرد: تاکنون ۲ نفر در تجاوز دشمن تروریستی آمریکا به مرز شلمچه به شهادت رسیدند.

ساعت ۳:۴۰ بامداد؛ حملات آمریکا به غربی‌ترین نقطه ایران | دو انفجار شدید رخ داد

رسانه روسی: نیروهای مسلح ایران برای حمله زمینی آمریکا آماده‌اند | هشدارهای مقام نظامی ایرانی

۱۱ مجروح در تهاجم موشکی دشمن تروریستی آمریکا به مرز شلمچه

معاون امنیتی و انتظامی استانداری خوزستان ادامه داد: در تهاجم موشکی دشمن تروریستی آمریکا به مرز شلمچه ۱۱ نفر مجروح شدند.

وی همچنین از هجوم موشکی دشمن تروریستی آمریکا به یک نقطه در اطراف شهر اندیمشک خبر داد. 

بر اساس این گزارش بامداد پنجشنبه اهواز و رامشیر نیز مورد تهاجم هوایی دشمن قرار گرفتند.

تردد در مرز شلمچه برقرار است؛ امدادرسانی پس از تهاجم موشکی ادامه دارد

 معاون امنیتی و انتظامی استانداری خوزستان با اشاره به تداوم فعالیت مرز بین‌المللی شلمچه گفت: تردد در این مرز همچنان برقرار است و امدادرسانی در محل ادامه دارد.

حیاتی  اظهار کرد: عملیات امدادرسانی در محل حادثه در حال انجام است و روند تردد زائران در مرز شلمچه همچنان برقرار است.

مرز بین‌المللی شلمچه در شهرستان خرمشهر، یکی از گذرگاه‌های اصلی تردد زائران اربعین حسینی میان ایران و عراق به شمار می‌رود و هر ساله میزبان شمار زیادی از زائران داخلی و خارجی است.

این مرز در حدود ۱۵ کیلومتری شهر خرمشهر و حدود ۱۲۰ کیلومتری مرکز استان خوزستان (اهواز) قرار دارد و به دلیل نزدیکی به شهر بصره عراق، از مهم‌ترین مسیرهای تردد زمینی زائران اربعین محسوب می‌شود.

در ایام اربعین، مرز شلمچه به‌صورت شبانه‌روزی فعال بوده و خدماتی همچون حمل‌ونقل، اسکان، امدادرسانی و پذیرایی از زائران در این پایانه مرزی ارائه می‌شود.

استان خوزستان طی روزهای اخیر بارها هدف تهاجم قرار گرفته و مسئولان استانی ضمن اعلام آمار تلفات، بر آمادگی دستگاه‌های اجرایی، امدادی و خدماتی برای مدیریت شرایط و خدمت‌رسانی به شهروندان تاکید کرده‌اند.

بر اساس اعلام معاون امنیتی و انتظامی استاندار خوزستان در ۱۰ روز گذشته تا ۳۱ تیر ماه جاری حدود ۹۵ نقطه در ۱۲ شهرستان استان هدف قرار گرفته که در پی آن هشت نفر از شهروندان خوزستانی به شهادت رسیدند.

کد خبر 1054909

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار خوزستان

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha