دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس با طرح اتهاماتی علیه ایران و یمن، خواستار ورود فوری شورای امنیت سازمان ملل به تحولات آبراه‌های راهبردی منطقه شد و مدعی شد اقدامات تهران امنیت منطقه و اقتصاد جهانی را تهدید می‌کند.

جاسم البدیوی

به گزارش همشهری آنلاین، جاسم البدیوی دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس با اتخاذ مواضعی علیه ایران و یمن، خواستار مداخله فوری شورای امنیت سازمان ملل در تحولات مربوط به آبراه‌های راهبردی منطقه شد.

به گزارش ایرنا به نقل از شبکه العربیه، البدیوی مدعی شد که اقدامات و رفتارهای ایران تلاش‌های بین‌المللی برای تحقق ثبات و امنیت در منطقه را با چالش مواجه کرده است.

وی همچنین از شورای امنیت سازمان ملل متحد خواست تا به آنچه «تجاوزات ایران» خواند پایان دهد و در قبال تحولات اخیر موضع‌گیری و اقدام فوری انجام دهد.

دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس در ادامه ادعا کرد که تداوم این روند می‌تواند اقتصاد جهانی را با خطرات جدی و پیامدهای گسترده مواجه کند.

کد خبر 1054902

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 5
  • IR ۰۰:۴۲ - ۱۴۰۵/۰۵/۰۱
    2 0
    حرص نخور مستعمره پاشنه بلند کفش هایت میشکنه شورای امنیت اول باید جلوی شمایی که ۱۴ ساله یمنی ها را محاصره کردید می‌گرفت جلوی حمایت مالی شما از داعش و می‌گرفت