لورا لومر، فعال سیاسی نزدیک به دونالد ترامپ، با اظهاراتی جنجالی خواستار ممنوعیت حضور مسلمانان در مناصب دولتی آمریکا و بازگشت سیاست ممنوعیت ورود مسلمانان به این کشور شد.

لورا لومر

به گزارش همشهری آنلاین، وی همچنین از دولت آمریکا خواست سیاست ممنوعیت ورود مسلمانان به این کشور را بار دیگر اجرا کند و مدعی شد بدون چنین اقداماتی، تحقق اهداف امنیتی مورد نظر جریان حامی ترامپ امکان‌پذیر نخواهد بود.

لومر در ادامه اظهارات خود با انتقاد از حضور مسلمانان در ساختار سیاسی آمریکا، مدعی شد مشارکت آنها در نظام سیاسی این کشور به انتخاب افرادی منجر شده که از دیدگاه او مواضعی همسو با ایران و گروه حماس دارند.

لومر در ادامه مدعی شد: «وقتی به مسلمانان اجازه می‌دهید در سیستم سیاسی آمریکا مشارکت کنند، نتیجه‌اش حامیان ایران و دوستداران حماس مانند ممدانی می‌شود که بزرگ‌ترین شهر آمریکا را اداره می‌کنند. این روند عاقبت خوبی نخواهد داشت.»

این فعال سیاسی همچنین برخی چهره‌های سیاسی مسلمان در آمریکا را هدف انتقاد قرار داد و مدعی شد ادامه این روند می‌تواند پیامدهایی برای آینده سیاسی ایالات متحده به همراه داشته باشد.

کد خبر 1054804

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار آمریکا

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 1
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۶:۴۱ - ۱۴۰۵/۰۴/۳۱
    0 1
    امریکاواروپاواسرائیل روزی به دست ایران خواهندافتاد