فدراسیون فوتبال آرژانتین در آستانه دیدار حساس نیمه‌نهایی جام جهانی ۲۰۲۶ مقابل انگلیس، درخواست ویژه‌ای را به فیفا ارائه کرده است.

مسی

به گزارش همشهری آنلاین مسئولان فوتبال آرژانتین از فیفا خواسته‌اند مجوز استفاده از پیراهن دوم (آبی‌رنگ) را در این مسابقه صادر کند؛ در حالی که لباس اول این تیم همان پیراهن راه‌راه سفید و آبی است. دلیل این درخواست به یک باور قدیمی و خرافه در فوتبال آرژانتین موسوم به «کابالا» (خوش‌یمنی) بازمی‌گردد.

بازیکنان و اعضای کادر فنی معتقدند پوشیدن پیراهن آبی برای این تیم خوش‌یمن بوده و می‌تواند در دیدار سرنوشت‌ساز برابر انگلیس نیز شانس موفقیت آنها را افزایش دهد. گزارش‌ها حاکی از آن است که آرژانتین در تنها مسابقه این دوره از جام جهانی که با پیراهن آبی به میدان رفت، به پیروزی رسید و همین موضوع باعث شده است اعضای این تیم خواهان تکرار آن در نیمه‌نهایی باشند.آرژانتین در جریان پیروزی‌های مشهور خود مقابل انگلیس در جام‌های جهانی ۱۹۸۶ و ۱۹۹۸، لباس‌های دوم خود را پوشیده بود و همین امر ممکن است نوعی حس خوش‌یمنی را برای این پیراهن ایجاد کرده باشد.

کد خبر 1051894

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار فوتبال جهان

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • سعید IR ۱۱:۲۷ - ۱۴۰۵/۰۴/۲۲
    0 0
    انشاالله آرژانتین 2برانگلیس راسکست میده جام جهانی بدست مبارک اسپانیا میرسه آرژانتین در مقابل اسپانیا 3بر2شکست میخوره