سخنگوی وزارت امور خارجه تاکید کرد که ترتیبات اداره آتی تردد در تنگه هرمز باید میان دو کشور ساحلی صورت گیرد.

عراقچی در عمان

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از تسنیم، اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره مذاکرات ایران-عمان که روز شنبه در مسقط انجام شد، گفت: گفتگوهای وزرای امور خارجه ایران و عمان با هدف هماهنگی بین دو کشور ساحلی تنگه هرمز درباره ترتیبات اداره تردد و کشتیرانی در این تنگه، روز شنبه در مسقط انجام شد.

وی افزود: در این گفتگوها که هیات‌های حقوقی و فنی دو کشور نیز حضور داشتند، در خصوص تامین امنیت و ایمنی کشتیرانی در تنگه هرمز، با رعایت حقوق حاکمیتی دو کشور ساحلی و حقوق بین‌الملل قابل اعمال و نیز با توجه به مفاد بند 5 یادداشت تفاهم اسلام‌آباد بحث و تبادل نظر شد.

بقائی تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران تأکید دارد که تنظیم ترتیبات اداره آتی تردد در تنگه هرمز باید با مشورت میان دو کشور ساحلی و با در نظر گرفتن تحولات چند ماهه گذشته به‌ویژه جنگ تحمیلی آمریکا-رژیم صهیونیستی و پیامدهای امنیتی آن بر کشتیرانی در تنگه هرمز صورت گیرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه همچنین گفت: عمان و ایران توافق کردند گفتگوها را در سطوح سیاسی و فنی-حقوقی برای رسیدن به تفاهم مشترک در رابطه با تامین امنیت کشتیرانی در تنگه هرمز ادامه دهند.

وی خاطرنشان کرد: لازم به ذکر است در بخشی از این گفتگوها، هیاتی از دولت قطر، به‌عنوان یکی از کشورهای منطقه که در ماه‌های اخیر به‌عنوان میانجی مذاکرات آمریکا-ایران هم ایفای تقش کرده است، حضور داشت.

کد خبر 1051511
منبع: تسنیم

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار سیاست‌خارجی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 3
  • IR ۱۰:۳۲ - ۱۴۰۵/۰۴/۲۱
    0 0
    تمهیدات ایرانی در بند ۵ تفاهم نامه در اجرا شده تمهیدات عمانی فعلا حملات روی این موضوع شروع شده.