به گزارش همشهری آنلاین، منوچهر فرید، بازیگر قدیمی سینما و تئاتر و تلویزیون، که همنسل پرویز فنیزاده، جمشید مشایخی و... بود، در شهر ملبورن استرالیا چشم از جهان فروبست.
منوچهر فرید متولد ۱۳۱۶ بود. او پس از تجربههای مختلف تئاتری، از اجراهای صحنهای گرفته تا نمایشهای زنده تلویزیونی، به خصوص همکاریهای متعدد با حمید سمندریان، از اوایل دهه ۱۳۴۰ همانند تعدادی دیگر از همدورهایهایش پا به سینما گذاشت.
«خشت و آیینه» ساخته ابراهیم گلستان اولین تجربه سینمایی منوچهر فرید بود و او تا پیش از ترک همیشگی ایران در سال ۱۳۵۸، در طول ۱۴ سال در ۱۵ فیلم سینمایی بازی کرد.
فرید در فیلم های «رگبار»، «کلاغ»، «غریبه و مه» و «چریکه تارا» با بهرام بیضایی همکاری کرد و به عنوان یکی از همکاران ثابت این کارگردان فقید شناخته میشد.
«میراث من جنون»، «بلوچ»، «صدای صحرا» و نیز سریال «دلیران تنگستان» دیگر آثاری بودند که فرید در آنها به ایفای نقش پرداخت.
نظر شما