با آتش رزمندگان قرارگاه حمزه سیدالشهدا علیه السلام نیروی زمینی سپاه در ارتفاعات مرزی شهرستان پیرانشهر تیم ۵ نفره گروهک منحله دمکرات در کمین رزمندگان قرارگاه حمزه گرفتار و به صورت کامل متلاشی شدند.

تیم ۵ نفره دمکرات

به گزارش همشهری‌آنلاین، قرارگاه حمزه سیدالشهدا (ع) نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کرد: در پی ورود یک تیم از گروهک منحله دمکرات به مرزهای شمالغرب کشور در روز گذشته برای اقدامات خرابکارانه و تروریستی، با رصد اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف در استان آذربایجان غربی و پشتیبانی آتش رزمندگان قرارگاه حمزه سیدالشهدا علیه السلام نیروی زمینی سپاه این اشرار در کمین رزمندگان قرارگاه حمزه گرفتار و به صورت کامل متلاشی شدند.

ببینید؛ تیم ۵ نفره دمکرات به صورت کامل متلاشی شد | هدف آنها اقدامات خرابکارانه بود

در این درگیری که در ارتفاعات مرزی شهرستان پیرانشهر صورت گرفت، این تیم ۵ نفره بطور کامل منهدم شد و اجساد آنان به همراه انواع سلاح و تجهیزات در اختیار رزمندگان اسلام قرار گرفت.

ببینید؛ تیم ۵ نفره دمکرات به صورت کامل متلاشی شد | هدف آنها اقدامات خرابکارانه بود

قرارگاه حمزه سیدالشهدا علیه السلام نیروی زمینی سپاه ضمن هشدار مجدد به عناصر تجزیه طلب و تروریست اعلام می دارد، هرگونه اقدام در جهت ناامن سازی مرزهای شمالغرب با پاسخ قاطع و پشیمان کننده مواجه خواهد شد.

کد خبر 1048885
منبع: فارس

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار دفاع-امنیت

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha