معاون رئیس‌جمهور آمریکا در واکنش به تحولات اخیر و حمله متقابل ایران، مدعی شد اختلافات درباره اجرای تفاهم‌نامه باید از طریق کانال‌های ارتباطی حل شود و هرگونه اقدام خشونت‌آمیز با پاسخ متقابل روبه‌رو خواهد شد.

جی دی ونس

به گزارش همشهری آنلاین، جی‌دی ونس، معاون رئیس‌جمهور آمریکا، پس از حمله شب گذشته آمریکا به ایران در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «اگر درباره نحوه اجرای تفاهم‌نامه اختلاف‌نظر دارند، می‌توانند تلفن را بردارند؛ خشونت با خشونت پاسخ داده خواهد شد.»

بنا بر ادعای رسانه‌های آمریکایی، حمله واشنگتن در واکنش به حمله پهپادی منتسب به سپاه پاسداران علیه یک کشتی تجاری با پرچم سنگاپور در تنگه هرمز انجام شده است.

ونس همچنین مدعی شد ایران و آمریکا در مذاکرات اخیر سوئیس درباره ایجاد یک «کانال ارتباطی» برای مدیریت بحران و جلوگیری از تشدید تنش‌ها توافق کرده‌اند.

این موضوعی که توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامی رد شده است.

به گفته وی، قرار است نمایندگانی از سپاه پاسداران و فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا (سنتکام) در دوحه قطر در این سازوکار ارتباطی حضور داشته باشند.

کد خبر 1047441

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار آمریکا

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha