وزیر خارجه عربستان در دیدارهای جداگانه با همتایان قطری و عمانی در بحرین درباره تاثیرات یادداشت تفاهم میان ایران و آمریکا بر امنیت منطقه رایزنی کردند. 

فیصل بن فرحان

به گزارش همشهری‌آنلاین، فیصل بن فرحان، وزیر خارجه عربستان در دیدار با محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، نخست وزیر و وزیر خارجه قطر در حاشیه نشست وزارتی مشترک میان کشورهای شورای همکاری خلیج فارس و آمریکا درباره آخرین تحولات منطقه‌ای و تلاش‌های صورت گرفته برای تقویت امنیت و ثبات و نیز تحولات یادداشت تفاهم میان آمریکا و ایران و تبعات آن بر امنیت و ثبات منطقه رایزنی کردند.

روسیا الیوم در گزارش خود آورده است: بن فرحان در دیدار با بدر بن حمد البوسعیدی، همتای عمانی نیز درباره تحولات منطقه‌ای و در راس آن توافق ایران و آمریکا و راههای حمایت از تلاشهای دیپلماتیک برای کاهش تنش و تقویت امنیت و ثبات در منطقه رایزنی کردند.

این مذاکرات در چارچوب نشست وزارتی مشترک میان وزرای خارجه کشورهای عضو شورا با مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا انجام شد و در آن تحولات مرتبط با پرونده ایران و مشارکت راهبردی میان طرفین مورد بررسی قرار گرفت.

شورای همکاری خلیج فارس در پایان این نشست تاکید کرد که هرگونه تفاهم یا توافق منطقه‌ای باید منافع امنیتی کشورهای خلیج فارس را در نظر بگیرد و در تثبیت ثبات منطقه‌ای سهیم باشد تا امنیت منطقه و دستاوردهای اقتصادی و توسعه‌ای آن را حفظ کند.

این شورا بر اهتمام کشورهای شورای خلیج فارس و آمریکا به تداوم رایزنی و هماهنگی مستمر در قبال مسائل مورد علاقه و حمایت از تلاشها برای دستیابی به راهکارهای سیاسی فراگیری تاکید کرد که به امنیت پایدار و شکوفایی مشترک می‌انجامد.

کد خبر 1046994
منبع: ایسنا

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار غرب آسیا

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • کمی تفکر IR ۱۱:۲۶ - ۱۴۰۵/۰۴/۰۵
    0 0
    عربستان و کشورک های جنوب خلیج فارس باید به ما توضیح بدن این خصومت برای چی از طرف آنها صورت گرفته و چرا برای تشدید خصومت زیر پوستی چند سال آینده در حال برنامه ریزی هستند؟