پژوهشگران کره‌جنوبی یک کپسول تصفیه آب خودشارژکننده ساخته‌اند که می‌تواند آب را مورد بررسی قرار دهد و درصورت نیاز، آن را ضدعفونی کند.

کپسول ضد عفونی

به گزارش همشهری آنلاین: این کپسول موسوم به «FDGD» مانند یک غلاف پلاستیکی کوچک شناور روی سطح آب است. برای کار کردن کپسول، کافی است آن را برای چند ثانیه تکان دهید تا آهن‌ربای داخلی از طریق یک سیم‌پیچ حرکت کند و باعث ایجاد جریان برق ‌شود. جریان برق، یک حسگر داخلی که رسانایی الکتریکی آب را اندازه‌گیری می‌کند، تغذیه می‌کند و بلافاصله داده‌های کیفیت آب را به تلفن هوشمند یا ساعت هوشمند کاربر می‌فرستد.

افتتاح فروشگاهی که با روبات اداره می‌شود

هنگ‌کنگ به‌زودی نخستین فروشگاه خود را که توسط یک روبات انسان‌نما اداره می‌شود، افتتاح خواهد کرد. این اقدام بخشی از تلاش این شهر برای ادغام هوش مصنوعی در زندگی روزمره و تعمیق درک ساکنان از این فناوری است. این فروشگاه ۲۴ ساعته توسط یک روبات انسان‌نما به نام «شیائو گای» مدیریت خواهد شد که توسط شرکت «گالبوت» مستقر در پکن ساخته شده است. این روبات با ارتفاع ۱.۷۵ متر از بازوهای باریک خود برای پر کردن قفسه‌ها، انتخاب اقلام و رسیدگی به مشتریان استفاده خواهد کرد.

بیشتر بخوانید:

رکوردشکنی ترافیک اینترنت در زمان بازی ایران و بلژیک

آمارهای شرکت ارتباطات زیرساخت نشان می‌دهد که همزمان با برگزاری دیدار تیم‌های فوتبال ایران و بلژیک، ترافیک اینترنت کشور با عبور از سقف ۵.۵۰ ترابیت بر ثانیه، به عدد ۷.۵۶ ترابیت در ثانیه رسیده است. این آمار از زمانی که اینترنت بین‌الملل برقرار شده است، یک رکورد به‌حساب می‌آید. براساس داده‌های سامانه‌ پایش ترافیک شبکه نمودار مصرف اینترنت در ۲۴ ساعت گذشته دو قله اصلی را نشان می‌دهد که گویای اوج‌گیری مصرف در ساعات ۲۳:۲۲ و ۰۰:۲۲ است.

کد خبر 1046559

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار فناوری‌

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha