دبیر شورای‌عالی شهرسازی و معماری ایران ضمن تشریح جزئیات پنجمین جلسه شورا در امسال از ساماندهی و تبدیل اراضی رود دره اوین-درکه به پهنه تفرجگاهی تهران با تصویب طرح موضعی حیاط تهران خبر داد.

اوین درکه طرح موضعی

به گزارش همشهری آنلاین، غلامرضا کاظمیان از بررسی و تصویب طرح موضعی اراضی حیاط تهران در حدفاصل جنوب مجموعه آتی ساز تا باغ راه فدک در مجاورت بزرگراه چمران خبر داد و گفت: طرح موضعی اراضی حیاط تهران در جلسه شورای‌عالی شهرسازی و معماری بررسی و با اعمال اصلاحاتی مصوب شد.

به گفته وی، در این اراضی که در حدفاصل جنوب مجموعه آتی ساز تا باغ راه فدک (در مجاورت بزرگراه چمران) قرار دارد، طی سالهای متمادی سکونتگاههای غیررسمی شکل گرفته و تصرفات غیرقانونی در آن انجام پذیرفته است. بر همین اساس یکی از مهمترین اهداف این طرح ساماندهی سکونتگاههای غیررسمی موجود و رفع تصرفات در این عرصه، از طریق تامین معوض، و اجرای طرح کلید به کلید است.

وی افزود: از دیگر اهداف مهم این طرح که به تصویب رسید، حفظ، احیا و توسعه فضای سبز و باز موجود پیرامون رود دره اوین- درکه و تبدیل عرصه موردنظر به یک پهنه تفرجگاهی در شهر تهران است.

وی تصریح کرد: انتظار می‌رود، پهنه مورد نظر با مصوبه کنونی شورایعالی شهرسازی و معماری، ضمن افزایش سطوح سبز و باز پایتخت، به عرصه‌ای برای گذران اوقات فراغت شهروندان پایتخت تبدیل شود.

کاظمیان همچنین از بررسی بند ۱۱ صورتجلسه ۷۲۷ کمیسیون ماده ۵ تهران درباره اراضی ۲.۲ هکتاری در منطقه ۲۲ پایتخت خبر داد و گفت: بررسی موضوع به انجام ارزیابی‌های کامل‌تر از طریق گزارش شهرداری تهران در زمینه میزان سطوح خدمات شهری موجود و قابل تامین در منطقه ۲۲ شهر تهران موکول شد.

کد خبر 1045481

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار شهردارى

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha