یکشنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۷:۰۱
۰ نفر

 پایگاه خبری آکسیوس ادعا کرد که برخی از مشاوران نزدیک دونالد ترامپ نگران هستند که بزرگترین نتیجه سفر رئیس جمهور به پکن، افزایش خطر حمله رئیس جمهور چین شی جین‌پینگ به تایوان در پنج سال آینده باشد.

ترامپ

به گزارش همشهری‌آنلاین، یکی از مشاوران ترامپ گفت که شی «در تلاش است چین را به سمت موقعیت جدیدی سوق دهد که در آن بگوید: ما یک قدرت در حال ظهور نیستیم. ما در سطح شما هستیم و تایوان مال من است».

وی افزود: این سفر نشان داد که احتمال بسیار بیشتری وجود دارد که تایوان در پنج سال آینده در دستور کار قرار گیرد.

او در ادامه گفت: هیچ راهی وجود ندارد که بتوانیم از نظر اقتصادی آماده باشیم – زنجیره تأمین تراشه‌ها به هیچ‌ وجه به خودکفایی نزدیک نخواهد شد. برای مدیران عامل و در واقع برای کل اقتصاد، هیچ مسئله‌ای مهم‌تر از زنجیره تأمین تراشه‌ها نیست.

ترامپ به دلیل فشار شدید بر ایران و ونزوئلا و گشودن بازارها، مورد تحسین چندین مدیرعامل قرار گرفت. برخی از مدیران عامل امیدوار بودند که شرکت‌های آنان مجوز فعالیت در چین را دریافت کنند تا اعتبار این موضوع را به رئیس جمهور آمریکا نسبت دهند.

کد خبر 1037168

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار آمریکا

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha