شهردار تهران تأکید کرد: پرداخت خسارات اسباب و اثاثیه منازل و خودروهایی که در جنگ آسیب دیده اند، برعهده شهرداری نیست.

دکتر زاکانی

همشهری آنلاین: علیرضا زاکانی، با تأکید بر اینکه مسئولیت پرداخت خسارت اثاثیه منزل و خودرو با شهرداری تهران نیست، گفت: مسئولیت این بخش کاملاً با دولت است.

شهردار تهران افزود: شهرداری فرم‌های خسارات اسباب و اثاثیه را تکمیل می‌کند اما مسئولیت پرداخت خسارات این بخش را دولت برعهده دارد.

وی ادامه داد: در مورد آسیب‌دیدگانی که ودیعه مسکن آنها را شهرداری تأمین می‌کند، ۴۰۰ میلیون تومان هدیه برای خرید وسایل اولیه از طرف شهرداری داده می شود تا آنها بتوانند در ابتدای امر از منزل خود استفاده کنند.

زاکانی درخصوص پیش‌بینی فروشگاه‌ها برای خرید وسایل اولیه نیز گفت: مسیری را طی می‌کنیم که آسیب‌دیدگان جنگ علاوه بر فروشگاه‌های شهروند بتوانند اسباب و اثاثیه مورد نظر خود را از دیگر فروشگاه‌ها نیز تهیه کنند.

کد خبر 1036090
منبع: خبرگزاری شهر

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha