وزیر خارجه ترکیه گفت: فکر می کنم، چون روز آینده بسیار مهم است، بخصوص اینکه طرفین مواضع خود را اعلام کرده اند.

هاکان فیدان

به گزارش همشهری آنلاین، هاکان فیدان وزیر خارجه ترکیه درباره وضعیت آتش بس بین ایران و آمریکا اظهار داشت: در حال حاضر تمدید آتش بس یک موضوع مهم است و برای ما مهم است که طرفین دوباره به جنگ بازنگردند.

وی افزود: در همان ابتدای اعلام آتش بس دو هفته ای گفتیم که برای رسیدن به تفاهم، بندهای زیاد و مهمی وجود دارد که در 2 هفته حل شدنی نیستند. ما به دنبال افزایش زمان آتش بس هستیم.

وزیر خارجه ترکیه گفت: فکر می کنم که چون روز آینده بسیار مهم است، بخصوص اینکه طرفین مواضع خود را به صراحت اعلام کرده اند. نیت طرفین بخصوص درباره رسیدن به آتش بس پایدار و حرکت به سمت بازکردن تنگه هرمز بسیار مهم است.

فیدان ادامه داد: برخی موضوعات دارای جزئیات نیز هستند که باید حل شوند و در این باره به برادران پاکستانی خود اعتماد داریم و حمایت خود از آنها را ادامه می دهیم.

کد خبر 1033152
منبع: تسنیم

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار سیاست‌خارجی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha