وزارت خارجه پاکستان درباره جزئیات سفر "سید عباس عراقچی" وزیر امور خارجه کشورمان به اسلام آباد، بیانیه صادر کرد.

ایران پاکستان

به گزارش همشهری آنلاین، وزارت خارجه پاکستان در بیانیه‌ای خبری اعلام کرد: در جریان سفر عراقچی به اسلام آباد، او با مقامات عالی‌رتبه پاکستان دیدار می‌کند.

در این بیانیه تأکید شده در دیدار وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با مقامات پاکستانی قرار است درباره آخرین تحولات منطقه‌ای و همچنین تلاش‌های جاری برای صلح و ثبات منطقه‌ای بحث و گفت‌وگو شود.

"سید عباس عراقچی" وزیر امور خارجه کشورمان‌ که شب گذشته به پاکستان سفر کرده، در بدو ورود به اسلام آباد، از سوی سناتور "محمد اسحاق‌دار" معاون نخست‌وزیر و وزیر خارجه، فیلد مارشال "عاصم منیر" رئیس ستاد ارتش و فرمانده نیروهای مسلح و جمعی از مقامات ارشد این کشور مورد استقبال قرار گرفت.

این سفر نخستین مقصد عراقچی در سفر منطقه‌ای او به پاکستان، عمان و روسیه است که با هدف ایجاد حرکت جمعی دیپلماتیک برای تقویت ثبات در منطقه‌ انجام می‌شود.

بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده در این سفر، عراقچی به‌رغم برخی تصورات و گمانه‌زنی رسانه‌ها، برنامه‌ای برای دیدار با آمریکایی‌ها ندارد؛ گرچه اسلام‌آباد به‌عنوان پل ارتباطی، ملاحظات ایران برای خاتمه درگیری‌ها را به واشنگتن منتقل می‌کند؛ همان‌طور که در سفر هفته گذشته عاصم منیر به تهران منتقل شد. 

سفر به عمان نیز با هدف تقویت اعتماد منطقه‌ای به‌واسطه دوستی قدیمی این کشور با جمهوری اسلامی ایران است که بررسی دوباره "راه‌های احیای صلح" و "بازگشت دوباره بازیگری فعال برای عمان در تحولات مرتبط با ایران" در دستور کار قرار دارد. 

سفر به روسیه به‌عنوان مقصد آخر هیأت ایرانی پس از اسلام آباد و عمان این پیام را می‌دهد که ایران با این ابتکار عمل، برای رسیدن به صلح پایدار به شرکای راهبردی اش اولویت می‌دهد.

کد خبر 1031868

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار غرب آسیا

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 6
  • وطن IR ۰۲:۱۲ - ۱۴۰۵/۰۲/۰۵
    0 0
    ... پس کو انتقام ... حالا که رهبر عزیز شهید شد حرف از صلح میزنید
  • IR ۰۹:۴۷ - ۱۴۰۵/۰۲/۰۵
    0 0
    جناب عراقچی ،، تو رو عزیزت ، حرفی نزنی ، نفت پایین بیاد ، دوباره این شغال و کفتارها ، هار می‌شوند
  • نعمت IR ۱۱:۰۹ - ۱۴۰۵/۰۲/۰۵
    0 0
    از بس تندروها قالیباف را فحش دادن گذاشت عراقچی تنها بره تا هر اتفاقی در مذاکرات افتاد به نام دولت بیچاره نوشته بشود.