پنجشنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۰:۴۵
۲ نفر

 «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا در این پیام کوتاه در روز چهارشنبه تصریح کرد یک جلسه تاریخی میان اسرائیل و لبنان فردا پنجشنبه اتفاق خواهد افتاد.

ترامپ

به گزارش همشهری آنلاین در بحبوحه تداوم حملات سنگین رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان و مناطق مسکونی، ترامپ با انتشار پستی در شبکه اجتماعی اختصاصی خود اعلام کرد: «در تلاشیم تا اندکی فضای تنفس میان اسرائیل و لبنان ایجاد کنیم. مدت زمان زیادی است که رهبران دو طرف با هم صحبت نکرده‌اند، شاید حدود ۳۴ سال. این اتفاق پنجشنبه رخ خواهد داد. عالی است!»

این ادعای ترامپ در حالی مطرح می‌شود که کاخ سفید از پاسخ به سوالات خبرنگاران درباره هویت و سمت دقیق مقامات اسرائیلی و لبنانی که قرار است در این تماس شرکت کنند، خودداری کرد. وزارت امور خارجه آمریکا روز سه‌شنبه میزبان نشست سه‌جانبه‌ای در واشنگتن دی‌سی با حضور مارکو روبیو و سفرای رژیم صهیونیستی و لبنان بود. این وزارتخانه این مذاکرات را «اولین تعامل عمده و سطح بالا میان دولت‌های اسرائیل و لبنان از سال ۱۹۹۳» توصیف کرد.

این تحرکات دیپلماتیک از سوی واشنگتن در شرایطی صورت می‌پذیرد که بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در پیامی ویدئویی ضمن اشاره به ادامه حملات به لبنان، از پیشروی قریب‌الوقوع ارتش این رژیم در بنت‌جبیل و ایجاد «منطقه حائل امنیتی» در دامنه‌های جبل‌الشیخ (مزارع اشغالی شبعا) خبر داد. طبق آمار رسمی وزارت بهداشت لبنان، در جریان حملات اخیر رژیم صهیونیستی به لبنان، حداقل ۲۱۶۷ نفر شهید و ۷۰۶۱ نفر مجروح شده‌اند.

تحلیلگران سیاسی معتقدند تلاش آمریکا برای برقراری ارتباط میان بیروت و تل‌آویو در حالی انجام می‌شود که رژیم صهیونیستی به هیچ‌یک از مفاد توافق‌نامه‌های پیشین آتش‌بس پایبند نبوده و هدف از این ابتکارات دیپلماتیک، خنثی‌سازی واکنش‌های احتمالی حزب‌الله و توجیه ادامه اشغالگری و جنایات در خاک لبنان است.

کد خبر 1030137
منبع: ایسنا

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار غرب آسیا

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 26
  • IR ۱۵:۱۴ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۷
    0 0
    لعنت الله علی قوم الکافرین بالاخص ترامپ و نتانیابو
  • محمود شهروند IR ۱۵:۴۹ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۷
    0 0
    لعنت بر آمریکا و اسرائیل جنایتکار. و حق باز همه اش عملیات فریب خدا لعنتتون کنه . بزودی در قعر جهنم خواهید سوخت دیر نیست .
  • IR ۱۶:۴۵ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۷
    0 0
    واقعا صلح کردن!