ترامپ در اظهاراتی مشابه آنچه که پیش‌تر راجع به تنگه هرمز گفته بود، این بار اما درباره افزایش قیمت بنزین در ایالات متحده نیز گفت: «به من ربطی ندارد.»

ترامپ

به گزارش همشهری آنلاین، ترامپ بعد از فشارهای فراوان برای افزایش قیمت بنزین در آمریکا، طی آخرین اظهارات خود گفت که: اگر قیمت بنزین بالا می‌رود، پس بگذارید بالا برود، به من ربطی ندارد.

پیش‌ ازاین هم ترامپ در جریان جنگ رمضان اظهارات مشابهی را راجع به باز شدن تنگه هرمز داشت و گفته بود: کشورهای خواهان نفت خودشان بروند تنگهٔ هرمز را باز کنند؛ به ما مربوط نیست.» و دقیقاً چند روز بعد باحالت خشم و نگرانی و درماندگی توییت زد و گفت که: «این تنگه لعنتی را باز کنید.

قیمت بنزین در آمریکا به عدد ۴ دلار در هر گالن رسیده است که حتی بیشتر از افزایش قیمت ماهانه بعد از طوفان کاترینا در سال ۲٠٠۵ جنگ روسیه و اوکراین در سال ۲٠۲۲ است و باعث موج انتقاد سیاست‌مداران و مردم در ایالات متحده نسبت به دولت ترامپ شده است.

کد خبر 1029698
منبع: فارس

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار اقتصاد‌ جهان

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 4
  • IR ۱۵:۱۳ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۴
    1 0
    خدایا شکرت دشمنان مارو از احمقان قرار دادی