دادستانی از صدور دستور شناسایی و توقیف اموال و مسدودی حساب بیش از ۱۰۰ چهره معروف حامی دشمن خارج از کشور، اعم از عده‌ای از بازیگران ورزشکاران و مدیران و خبرنگاران شبکه اسرائیلی اینترنشنال و شبکه من‌وتو خبر داد.

دادگاه

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از میزان، در راستای قانون تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشورهای متخاصم علیه امنیت و منافع ملی، مقابله با اقدامات خصمانه عوامل رسانه‌های معاند که با دشمن صهیونی- آمریکایی همکاری می‌کنند و در جهت تقویت دشمن گام بر می‌دارند دستور قضایی جهت شناسایی و توقیف اموال و مسدوی حساب تعدادی از چهره‌های معروف خارج از کشور، از جمله تعدادی بازیگران، ورزشکاران و عوامل و کارکنان شبکه معاند از جمله شبکه ایران ایننترنشنال و شبکه من و تو صادر شد.

براساس این گزارش، دستور مسدودی و توقیف حساب و شناسایی توقیف اموال ۶۳ نفر از مدیران و کارکنان شبکه اینترنشنال و همکاران این شبکه صهیونیستی صادر شده است.

همچنین براساس دستور دادستانی، سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و بانک مرکزی موظف شده‌اند، نسبت به شناسایی، توقیف اموال و مسدودی حساب ۲۵ نفر از مدیران و کارکنان شبکه من و تو اقدام کنند.

در این لیست اسامی ۲۵ نفر از ایرانیان مقیم خارج از کشور که به انحاء مختلف به‌ویژه در فضای مجازی از تجاوز دشمن آمریکایی- صهیونی به کشور عزیزمان حمایت کردند نیز به چشم می‌خورد.

این افراد در کشورهای مختلف دنیا اعم از آمریکا، سوئد، هلند، گرجستان و انگلیس اقامت دارند.

کد خبر 1027490
منبع: میزان

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار حقوقی و قضایی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 1
  • قاسم IR ۰۹:۵۱ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۶
    0 0
    جمع ایناشد ۱۱۳ نفر
  • IR ۱۲:۱۰ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۶
    0 1
    آفرین. درس عبرت بدهید به این آشغال ها