نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین درباره پیامدهای هرگونه اقدام نظامی احتمالی علیه نیروگاه بوشهر هشدار داد.

میخائیل اولیانوف

به گزارش همشهری‌آنلاین، میخائیل اولیانوف، نماینده دائم روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین تاکید کرد که حمله به نیروگاه اتمی بوشهر به‌دلیل وجود ذخایر بزرگ سوخت هسته‌ای در آنجا می‌تواند به پیامدهای سنگینی منجر شود.

به گزارش ریانووستی، اولیانوف درباره زمان‌بندی مذاکرات احتمالی میان آمریکا و ایران، گفت: باید منتظر روند تحولات ماند.

نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین همچنین اظهار کرد: بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی زمانی به ایران بازخواهند گشت که تهران آن را ممکن بداند.

وی گفت: اگر اطلاعاتی درباره آسیب به مراکز هسته‌ای ایران وجود داشته باشد، تنها در اختیار تهران است و این کشور ضرورتی برای انتشار آن نمی‌بیند.

اولیانوف در بخشی دیگر گفت که روسیه به‌دلیل ارزیابی‌های غیرعینی درباره نیروگاه هسته‌ای زاپروژیا، شکایت‌هایی را به آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ارائه کرده است.

کد خبر 1026168

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha