با توجه به اظهارات صریح نتانیاهو و گزارش نیویورک‌تایمز از طرح موساد در خیابان‌های تهران، برنامه اصلی دشمن، براندازی در روزهای اول جنگ بود؛ برنامه‌ای که الان هیچ امیدی به اجرای آن وجود ندارند.

نتانیاهو ترامپ

به گزارش همشهری‌آنلاین، «هنوز خیلی زود است که بگوییم آیا مردم ایران برای براندازی به خیابان خواهند آمد یا نه»، این جمله، اعتراف بزرگ نتانیاهو در روز بیستم جنگ است.

در همین رابطه، نشریه آمریکایی نیویورک‌تایمز گزارش داد: «اسرائیل فکر می‌کرد که می‌تواند شورش را داخل ایران برانگیزد. اما این اتفاق رخ نداد. امیدهای رئیس‌جمهور ترامپ مبنی بر اینکه طرح اسرائیل برای شعله‌ور کردن شورش داخلی، می‌تواند جنگ را به‌سرعت به پایان برساند، تاکنون نقش بر آب شده است.»

نیویورک‌تایمز تایید کرد که پیش از شروع جنگ، دیوید بارنیا، رئیس موساد، طرحی را به نتانیاهو ارائه داد. طبق این طرح، موساد مدعی بود که در روزهای اول جنگ می‌تواند مخالفان را برای شورش به خیابان آورد. بارنیا این طرح را حتی به مقامات ارشد دولت ترامپ نیز ارائه داد.

نیویورک‌تایمز تایمز در ادامه نوشت: «با وجود تردید در نهادهای اطلاعاتی آمریکا و اسرائیل، ترامپ و نتانیاهو این طرح را پذیرفتند. آن‌ها فکر می‌کردند که ترور رهبر ایران در روز اول و عملیات‌های اطلاعاتی بعد از آن، می‌تواند مردم را به قیام گسترده تشویق کند. اما 3 هفته پس از جنگ، قیام ایرانیان هنوز اتفاق رخ نداده است.»

مهم‌ترین بخش اعتراف دشمن این است که نیویورک‌تایمز تایید کرد: «ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا و اسرائیل به این نتیجه رسیده که دولت ایران دست‌نخورده باقی مانده است و توان نیروهای نظامی و انتظامی، چشم‌انداز شورش داخلی و حملات گروه‌های قومی(تجزیه‌طلبان) خارج از مرزها را، کاهش داده است.»

راهبرد مشترک، در 3 جنگ

آمریکا و اسرائیل در جنگ 12 روزه، جنگ دی‌ماه و جنگ فعلی، از تاکتیک‌های مختلفی استفاده کرده‌اند؛ اما راهبرد محوری همه آن‌ها، یک اصل ثابت بود. اصلی که در اختیار دشمن قرار ندارد.

در جنگ 12 روزه، دشمن گمان می‌کرد با شروع حملات، مردم بلافاصله برای براندازی حکومت به خیابان خواهند آمد. به تعبیر رهبر شهید انقلاب، مردم به خیابان آمدند؛ اما در حمایت از جمهوری اسلامی.

در اغتشاشات دی‌ماه، دشمن از همان اول وارد فاز خشونت‌آمیز و مسلحانه شد. برنامه این بود که کشته سازی از مردم، اینبار جمعیتی میلیونی علیه حکومت به خیابان بیاورد. در 22 دی، جمعیتی میلیونی به خیابان آمد. اما بازهم در حمایت از جمهوری اسلامی.

پیش از شروع جنگ فعلی، برخی مراکز اطلاعاتی اسرائیل هشدار داده بودند که در صورت وقوع دوباره جنگ، مردم در حمایت از کشور و در تقابل با حمله خارجی، بازهم متحد خواهند شد.

در گزارش پیشین نیز اشاره شد که دشمن در این جنگ، تنها برای روز اول برنامه داشت. آن‌ها تصور می‌کردند با ترور رهبر شهید انقلاب، ساختار نظامی و سیاسی جمهوری اسلامی دچار فروپاشی شده و این بار قطعا مردم برای براندازی به خیابان می‌آیند.

در حال حاضر، بیش از 20 روز است که مردم در خیابان هستند. اما بازهم در دفاع از حکومت ایران.

کد خبر 1025604
منبع: فارس

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار غرب آسیا

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 20
  • IR ۱۷:۰۷ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۳
    حال اینترنت را وصل کن دشمن شکست خورد
  • فرهنگ IR ۱۸:۵۸ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۳
    اقایان قیام اتفاق افتاده است اما بر علیه ترامپ و نتانیاهو .مردم در خیابانها بر علیه انها قیام کردن. به خون خواهی رهبر شهید .
  • IR ۱۹:۲۰ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۳
    به خیابان آوردن عوامل موساد در ایران طبق نقشه نتانیاهو تنها جهت فریب ترامپ و کشاندن او به جنگ صورت گرفت تا در جنگ با ایران تنها نماند و بتواند به هدف خود نزدیک شود.
  • IR ۱۹:۵۹ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۳
    کور خوندی ترامپ. ما پشت کشورمون همیشه هستیم
  • س ع IR ۲۰:۵۷ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۳
    خیال همه راحت .ما تا محو اسراییل و تسلیم آمریکا ،در صحنه خواهیم بود،به لطف خدا.وبه کمتر از محو اسراییل رضایت نخواهیم داد.
  • مشت آهنین IR ۲۲:۴۳ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۳
    18 1
    خب مردم چرا باید به جنایتکاران اعتماد کنند و کشور رو دو دستی تقدیمشان کنند تا کشور مانند فلسطین و سوریه غیره شود البته باید به حساب مسئولان هم به وقتش رسید که با ناکارآمدی و سوءمدیریت زندگی و آینده مردم رو ناامید کردند یا درستش کنند یا همین جنگ درستش خواهد کرد والسلام