کنفرانس خبری «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم اشغالگر اسرائیل که در داخل یک پناهگاه مستحکم زیرزمینی در حال برگزاری بود، پس از فعال شدن آژیرهای خطر، ناتمام ماند.

قطع کنفرانس خبری نتانیاهو

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از عربی ۲۱، رسانه‌های صهیونیستی همزمان با برگزاری کنفرانس خبری نتانیاهو، چندین موشک به مناطق مختلف سرزمین‌های اشغالی اصابت کردند.

گزارش‌های اسرائیلی حاکی از آن است که مناطق مختلف در شمال سرزمین‌های اشغالی هدف حمله موشکی ایران و حزب‌الله قرار گرفت. این حملات منجر به تشدید گسترده درگیری‌های میدانی همزمان با کنفرانس خبری بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم اشغالگر اسرائیل، شد و این کنفرانس که در داخل یک پناهگاه زیرزمینی برگزار شد، پس از فعال شدن آژیرهای خطر، ناتمام ماند.

کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی روز پنجشنبه گزارش داد که شلیک موشک‌ها همزمان با برگزاری کنفرانس خبری بوده است، که نگرانی‌ها از هدف قرار گرفتن محل آن، موجب اتخاذ اقدامات احتیاطی شد.

در همین راستا، فرماندهی جبهه داخلی رژیم صهیونیستی از فعال شدن آژیرهای هشدار در چندین منطقه از جمله قدس، جنوب کرانه باختری و مرکز سرزمین‌های اشغالی پس از شناسایی حمله موشکی از مبدا ایران خبر داد.

همچنین گزارش‌ها حاکی از فعال شدن هشدارها در منطقه لخیش و همچنین شهرک های صهیونیست‌نشین کرمیئیل و کریات شمونه در شمال سرزمین‌های اشغالی، در پی شلیک موشک از لبنان است.

در تحولی میدانی، گزارش شد که در کریات شمونه بر اثر اصابت مستقیم موشک، یک نفر به شدت مجروح شده است. در همین حال، حزب‌الله اعلام کرد که این شهرک را برای هفتمین بار هدف موشک قرار داده است.

پیشتر، رادیو تلویزیون رژیم صهیونیستی اسرائیل از وقوع خسارت در پالایشگاه‌های نفت در شهر حیفا در شمال سرزمین‌های اشغالی و همچنین قطع برق در چندین منطقه در اثر سقوط ترکش‌های موشک‌های ایرانی و رهگیری خبر داده بود. این سازمان اعلام کرد که موج گسترده موشک‌های ایرانی پالایشگاه‌های نفت در شهر حیفا را هدف قرار داده و خساراتی به بار آورده است، اما جزئیات بیشتری ارائه نکرد.

طبق گزارش این سازمان، ترکش‌های موشک‌های رهگیری بر روی یک نیروگاه تولید برق در شهر حیفا در شمال سرزمین‌های اشغالی سقوط کرده و منجر به قطع برق در چندین منطقه از شهر شده است.

سقوط ترکش‌ها باعث آسیب به زیرساخت‌های نیروگاه شده و این امر بر تأمین برق در مناطق مختلف اراضی اشغالی تأثیر گذاشته است.

کد خبر 1025175
منبع: ایرنا

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار غرب آسیا

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 4
  • IR ۱۳:۰۵ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۹
    1 0
    مگه نمرده بود؟ گفتید تو کما هست که؟ زنده شد؟ ...
  • kianm40 IR ۱۳:۳۱ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۹
    0 0
    چقدر امیدوار شده بودیم که به درک واصل شده...