همشهری آنلاین: ابوالقاسم طالبی، کارگردان در پی انتخاب آیتالله سیدمجتبی خامنهای نوشت:حضرت آیتالله سید مجتبی خامنهای سلاماللهعلیه یکی از نوادر حوزههای علیمه است زیرا نه تنها در دروس حوزوی و عقیدتی و سیاسی و نظامی و دیپلماتیک مهارت دارند، با اطلاع کامل مینویسم ایشان در عرصه فرهنگی و هنری علیالخصوص هنرهای تصویری و ادبیات صاحب نظر و عمیق هستند. او مرهم الهی بود بر زخم قلب آزدگان جهان. خدا را شاکریم بروجود عزیزش.
مسعود دهنمکی، نویسنده، کارگردان و تهیهکننده تلویزیون و سینمانثر در پی انتخاب آیتالله سید مجتبی خامنهای، سومین رهبر انقلاب اسلامی ایران نوشت:
و چه وجه تسمیهایست بین این نام راهبر در این معرکه عاشورایی یاران روح خدا و سید الشهدای انقلاب امام خامنهای، که با ندای احدی الحسنین شجاعانه به استقبال شهادت رفت تا طریق جدش سید الشهدا را پیموده و علمی از دست صالحی بدست صالحی خراسانی داده تا با استحکام بخشیدن بر درخت تنومند انقلاب سایه آن بر سر منتظران ظهور باقی بماند.
خامنهای جوان شد تا انشاالله بعد از سرود پیروزی جنگ رمضان، کام مردم و مستضعفین را با سرعت بخشیدن به تحقق آرمانها و ترمیم زخمهای دل مردم و گستراندن چتر پدرانه بر سر مستضعفین عالم با انقلاب در انقلاب و نفی واپسگرایی، دشمنان را مایوس کند. و در این جهاد بیعت همه ما و اقشار مردم را فارغ از تعلقات سیاسی و قومی با خود خواهد داشت تا پرچم را بدست صاحب آن سپارد انشاالله.
نظر شما