«تام فلچر»، معاون دبیرکل سازمان ملل در امور بشردوستانه و هماهنگ‌کننده امداد اضطراری، با هشدار درباره تشدید بحران در منطقه و خارج شدن کنترل از سوی آغازگران این درگیری (آمریکا و اسرائیل) اعلام کرد: «طبق گزارش ها، روزانه یک میلیارد دلار برای تأمین مالی این جنگ هزینه می شود .»

تام فلچر

به گزارش همشهری آنلاین، این مقام ارشد سازمان ملل متحد روز جمعه به وقت محلی در هفتمین روز از حمله آمریکا و اسرائیل به ایران در جمع خبرنگاران در مقر سازمان ملل در نیویورک گفت: «این مبلغ هنگفت صرف تخریب می‌شود، در حالی که سیاستمداران همچنان به کاهش بودجه‌های کمکی برای نیازمندان می‌بالند.»

معاون دبیرکل سازمان ملل تاکید کرد: ما شاهد اتحاد فزاینده و مرگبار فناوری و کشتار بدون مجازات هستیم. ما شاهد حمله‌ای مداوم علیه سیستم‌ها و قوانینی هستیم که قرار است ما را از بدترین غرایز و از جنگ‌های بی‌ دلیل بازدارند.

کد خبر 1021769
منبع: ایرنا

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • علی IR ۰۳:۰۳ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۹
    0 0
    کاش در آن سازمان یک انسان با شرف و با خدا وجود داشت