پنجشنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۲
۳ نفر

بدر البوسیعدی وزیر خارجه عمان از همکاری مسقط برای بازگشت شهروندان کشورهای دیگر به خانه‌هایشان خبر داد و خواستار توقف جنگ در منطقه شد.

بدر البوسعیدی وزیر خارجه عما

به گزارش همشهری آنلاین، البوسعیدی پنجشنبه خطاب به «کسانی که خواستار پرواز از خلیج فارس» برای بازگشت به کشورهای خود هستند، در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: دولت عمان با دولت‌های شما و شرکت‌های هواپیمایی بین‌المللی برای هماهنگی پرواز به کشورتان همکاری می‌کند.

وی با تاکید بر اینکه «همین حالا جنگ را متوقف کنید» افزود: شهروندان همه کشورها حقوق انسانی برای برخورداری از امنیت و ایمنی دارند. انسان‌ها مهم هستند.

بدر البوسعیدی دوشنبه نیز اعلام کرد: درخواست خود را برای توقف درگیری و بازگشت به دیپلماسی مسئولانه تکرار می‌کنیم.

وی تأکید کرد که راه حل هایی درباره ایران وجود دارد که باید آن را غنیمت بشماریم.

در همین راستا، وزارت خارجه عمان اعلام کرد که البوسعیدی به رایزنی‌های دیپلماتیک خود با همتایانش در کشورهای دوست درباره تحولات جاری در منطقه و پیامدهای نگران‌کننده تشدید تنش‌ها ادامه می‌دهد.



کد خبر 1021541
منبع: ایرنا

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار غرب آسیا

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha