شورای هماهنگی بانک‌ها اعلام کرد: پیرو اطلاعیه قبلی این شورا مبنی بر فعالیت بانک‌ها در استان تهران و سایر استان‌ها در ایام تعطیل عمومی اعلام شده هیئت دولت، تمامی بانک‌های کشور در روزهای پنجشنبه و شنبه اسفند، به صورت کشیک فعالیت خواهند داشت.

بانک - کارمندان بانک ها

به گزازرش همشهری آنلاین، بر اساس پیگیری‌ها از شورای هماهنگی بانک‌ها اعلام شد پیرو اطلاعیه قبلی این شورا مبنی بر فعالیت بانک‌ها در استان تهران و سایر استان‌ها در ایام تعطیل عمومی اعلام شده هیئت دولت، تمامی بانک‌های کشور در روزهای پنجشنبه چهاردهم و شنبه شانزدهم اسفند، به صورت کشیک فعالیت خواهند داشت.

همچنین اعلام شد بر این اساس، ۳۰ درصد شعب بانک‌ها که اسامی آنها در وب‌سایت‌های اطلاع رسانی بانک‌ها ذکر شده است، به همراه نیروهای واحدهای فنی و پشتیبان ستادی مورد نیاز، در روزهای مذکور، به منظور خدمت رسانی به امور ضروری مشتریان دایر است.

کد خبر 1021225
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha