یک مقام مسئول در سامانه دفاع هوایی رژیم صهیونیستی اعلام کرد که تهران تاکنون از موشک‌های راهبردی خود موسوم به «تغییردهنده معادلات جنگ» استفاده نکرده است.

موشک

به گزارش همشهری‌آنلاین، رسانه‌های محلی رژیم صهیونیستی به نقل از یک مقام مسئول در سامانه دفاع هوایی این رژیم گزارش دادند که وی در پاسخ به پرسش خبرنگاران درباره استفاده ایران از موشک‌های «تغییردهنده معادلات جنگ» علیه سرزمین‌های اشغالی، اعلام کرد: «در این مرحله چنین اتفاقی نیفتاده و حتی به آن نزدیک هم نشده‌ایم.»

او افزود: «این احتمال وجود دارد که در ادامه روزهای آینده، شاهد شلیک موشک‌هایی با کلاهک‌های بسیار سنگین، با وزن حدود ۱۵۰۰ کیلوگرم یا حتی بیشتر باشیم.»

این در حالی است که شب گذشته، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کرد در چارچوب عملیات «وعده صادق ۴» و در دهمین موج از حملات خود، اهدافی را با موشک‌های «خیبر» هدف قرار داده است. بر اساس این بیانیه، مجتمع دولتی رژیم صهیونیستی در تل‌آویو، مراکز نظامی و امنیتی در حیفا، همچنین پناهگاه نخست‌وزیر و شماری از فرماندهان نیروی هوایی این رژیم در قدس‌اشغالی از جمله اهداف این حملات بوده‌اند.

کد خبر 1020740
منبع: فارس

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار غرب آسیا

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 1
  • IR ۱۵:۰۷ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۱
    3 5
    400 کیلوگرم غنی سازی را استفاده کنید