همشهری آنلاین - شهره فرجی: مردم میهمان‌نواز کرمان، در ایام خاص به ویژه عید نوروز با این شیرینی سنتی خوش طعم از میهمانان خود پذیرایی می‌کنند.

دسر

مواد لازم:

شیر: یک پیمانه

زرده تخم‌مرغ: 2 عدد

آرد سفید گندم: 5 پیمانه

روغن جامد: 2 پیمانه

بیکینگ پودر:‌ نصف قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

• فر را روی دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

• روغن را حرارت دهید سپس آرد را به آن اضافه کرده و هم بزنید.

• با استفاده از همزن، تخم‌مرغ‌ها را هم زده، آن‌ها را همراه با شیر و بیکینگ پودر به مخلوط درون ظرف اضافه کرده و خوب هم بزنید.

• بگذارید خمیری که آماده کرده‌اید تا 30 دقیقه،‌استراحت کند.

•  خمیر را روی سطح صاف آردی، با وردنه به ضخامت نیم سانتی‌متر پهن کنید و و با قالب گرد آن را قالب بزنید.

• بر روی یکی از لایه‌ها به اندازه یک قاشق سرصاف، از مخلوط خرما را بریزید و لایه گرد بعدی را بر روی مخلوط خرما قرار دهید و با انگشت دو لایه را به هم بچسبانید و با دست خمیر را پیچ دهید و با مهر شیرینی پزی روی آن را نقش بیاندازید.

• شیرینی‌ها را درون سینی مخصوص شیرینی پزی در قسمت میانی فر، بچینید و به مدت 20- 15 دقیقه آن‌ها را حرارت دهید تا طلایی رنگ شوند.

مواد لازم برای مخلوط خرما

روغن جامد: نصف پیمانه

خرما: 500 گرم

گلاب: مقداری

طرز تهیه:

• پوست و هسته خرما را درآورده و خرما را پوره کنید.

• به پوره، روغن و گلاب را اضافه کنید.

توجه:‌ مخلوط میانی کلمپه باید آنقدر سفت باشد که به صورت خمیر درآید پس گلاب را به اندازه بریزید تا خمیر، شل نشود.

کد خبر 102054

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار