وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی با اشاره به حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران در حالی که مذاکرات غیر مستقیم بین تهران و واشنگتن برقرار بود، گفت: دونالد ترامپ میز مذاکره را بمباران کرد.

عراقچی بدرالبوسعیدی

به گزارش همشهری آنلاین، سید عباس عراقچی با اشاره به مصاحبه اخیر خود با رسانه «ای بی سی» در مطلبی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «در این مصاحبه تاکید کردم توافق در دسترس بود. ما ژنو را با این تفاهم ترک کردیم که در دیدار بعدی، توافق را نهایی خواهیم کرد. اما کسانی که قصد تخریب دیپلماسی را داشتند، در مأموریت خود موفق شدند. و در نهایت این آقای دونالد ترامپ بود که بار دیگر دستور «بمباران میز مذاکره» را صادر کرد.»

کد خبر 1020531

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار سیاست‌خارجی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 2
  • سپیده IR ۱۲:۰۶ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۱
    0 0
    فقط اصلا کوتاه نیاییم حتی به دست و پا افتاد ترامم و مظلوم نمایی کرد .اسراییل و نابود کنیم و آمریکا باید از منطقه خارج بشه بره.