سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از آغاز موج جدید حملات موشکی علیه پایگاه های آمریکایی در منطقه خبر داد.

موشک

به گزارش همشهری‌آنلاین، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی امروز شنبه در اطلاعیه شماره ۲ خود از مورد اثبات قرار گرفتن مقر ناوگان پنجم نیروی دریایی ارتش آمریکا در بحرین و دیگر پایگاه های نظامی آمریکا در منطقه خبر داد.

در اطلاعیه شماره ۲ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پی آغاز عملیات وعده صادق ۴ در پاسخ به تجاوز آمریکایی - صهیونستی آمده است: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اعلام آغاز عملیات وعده صادق ۴ در پاسخ به تجاوز آمریکایی - صهیونستی به خاک ایران، موشک‌ها و پهپادهای سپاه پاسداران مقر ناوگان پنجم نیروی دریایی ارتش آمریکا در بحرین و سایر پایگاه های آمریکا در کشورهای قطر و امارات و همچنین مراکز نظامی و امنیتی در قلب سرزمین‌های اشغالی را مورد هدف سخت قرار دادند.

در ادامه این اطلاعیه آمده است: مقابله با تجاوز ارتش جنایتکار آمریکا و رژیم کودک کش صهیونیستی به مددالهی با انجام نخستین مرحله از عملیات وعده صادق ۴، با حملات فراگیر نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران به اهداف منطقه‌ای دشمن متجاوز آغاز گردید.

سپاه پاسداران در اطلاعیه ۲ خود آورده است: موشک‌ها و پهپادهای سپاه پاسداران مقر ناوگان پنجم نیروی دریایی ارتش آمریکا در بحرین و سایر پایگاه های آمریکا در کشورهای قطر و امارات و همچنین مراکز نظامی و امنیتی در قلب سرزمین‌های اشغالی را مورد هدف سخت قرار دادند.

کد خبر 1020298

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 4
  • IR ۲۰:۰۵ - ۱۴۰۴/۱۲/۰۹
    7 8
    بتازید ای سربازان خدایی
  • IR ۲۰:۵۰ - ۱۴۰۴/۱۲/۰۹
    11 1
    اینترنت رو باز کنید ببینیم چه خبره
  • IR ۲۱:۱۵ - ۱۴۰۴/۱۲/۰۹
    3 7
    مردممون در رنجند ، یا می بریم و تحریم ها برداشته میشه و مشکلات اقتصادی حل میشه یا می میریم و راحت میشیم. در هر دو صورت ، جنگ به نفع ماست. ولی اجازه نمیدیم دشمن خارجی وطنمون رو لگد مال کنه.
  • دبستان میناب IR ۲۱:۵۰ - ۱۴۰۴/۱۲/۰۹
    2 6
    سلام بر تمام بچه های مدرسه ای میناب که امروز آسمانی شدن درس امروز وطن