معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار هرمزگان گفت: در حملات امروز رژیم صهیونیستی به شهرستان میناب یک دبستان دخترانه به صورت مستقیم هدف قرار گرفت.

حمله اسرائیل به ایران

به گزارش همشهری‌ آنلاین، احمد نفیسی معاون سیاسی امنیتی استاندار هرمزگان اظهار داشت: در حملات امروز رژیم صهیونیستی به شهرستان میناب یک دبستان دخترانه به صورت مستقیم هدف قرار گرفت و تاکنون پنج نفر از دانش‌آموزان به شهادت رسیده‌اند.

وی اضافه کرد: مدرسه ابتدایی «شجره طیبه» در شیفت صبح دارای ۱۷۰ دانش‌آموز هست که از این تعداد تاکنون 24نفر به شهادت رسیده‌اند.

معاون سیاسی استاندار هرمزگان تصریح کرد: این را هم بیان کرد که این مدرسه هدف مستقیم این حمله بوده و آواربرداری و امدادرسانی به دانش‌آموزان این مدرسه در حال انجام است.

فرماندار میناب نیز اعلام کرد: در حمله موشکی اسرائیل به یک دبستان در این شهرستان، ۲۴ دانش‌آموز به شهادت رسیدند.

کد خبر 1020253
منبع: تسنیم

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 2
  • عبدالقادر IR ۱۵:۱۳ - ۱۴۰۴/۱۲/۰۹
    3 4
    شما هم نباید به یهودیان رحم کنید...
  • IR ۱۵:۲۶ - ۱۴۰۴/۱۲/۰۹
    1 5
    به غیر نظامیان آمریکایی و اسرائیلی رحم نکنید. مثل سگ بکشیدشون
  • IR ۱۵:۵۸ - ۱۴۰۴/۱۲/۰۹
    2 0
    چرا باید یک دبستان اونم توی میناب رو بزنه ؟!!!