سرمربی ایرانی تیم فوتبال البطائح گفت: نتیجه دیدار با بنی یاس را نمی توانم باور کنم و به نظرم یک دروغ بزرگ است.

فرهاد مجيدي

به گزارش همشهری آنلاین؛ تیم های فوتبال البطائح و بنی یاس در هفته هجدهم لیگ ادنوک امارات روز گذشته (جمعه ۸ اسفند) به مصاف هم رفتند که این بازی با گل لحظات پایانی لیونل ومبا به سود بنی یاس خاتمه یافت تا شاگردان فرهاد مجیدی یک شکست دیگر را در لیگ امارات تجربه کنند و یک گام دیگر به سقوط نزدیک شود.

فرهاد مجیدی سرمربی ایرانی البطائح در این رابطه اظهار داشت: نتیجه بازی یک دروغ بزرگ است. ما از فرصت‌هایی که در اختیار داشتیم استفاده نکردیم. تیم بنی‌یاس سه فرصت واقعی برای گلزنی داشت و توانست از یکی از آنها که روی ضربه کرنر بود به گل برسد. در نتیجه، واقعاً نمی‌دانم چگونه این بازی را واگذار کردیم.

لازم به ذکر است که تیم البطائح با ۱۳ امتیاز در مکان سیزدهم جدول چهارده تیمی امارات قرار دارد و یکی از دو مدعی اصلی سقوط به دسته پایین تر به حساب می آید.

کد خبر 1020250
منبع: مهر

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار فوتبال ايران

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha